MiR Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam wszystkich Piwowarów, jestem Mirek mieszkam w Zabrzu. Od niepamiętnych czasów robię wino, jakiś rok temu postanowilem poeksperymentować z piwem i jak dotąd mam 6 warek na koncie ( 1 warka miało być piwo miodowe wyszedł szampan ). Aktualnie jestem w czasie przenoszenia mojego browaru do piwnicy ( butelki juz sie w pokoju nie mieściły) na Piwo.org zagladam od początku mojej zabawy z piwem ale jakoś tak wyszło że dopiero teraz się rejestruje jeszcze raz witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 No fajnie Witam kolejnego piwowara zza miedzy Życzę wielu smakowitych własnych piw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Cześć, Pozdrawiam z Gliwic. Dobrze jest mieć kolejnego piwowara w pobliżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam i pozdrawiam Niedługo przejeżdżając przez Górny Śląsk bedzie czuć zapach słodu i chmielu :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Witam nowego piwowara. Faktycznie Śląsk rośnie w siłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Faktycznie Śląsk rośnie w siłe. Ale na razie nie będziemy zakładać Stowarzyszenia Piwowarów Śląskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 WItam i ja z pobliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Faktycznie Śląsk rośnie w siłe. Ale na razie nie będziemy zakładać Stowarzyszenia Piwowarów Śląskich Stowarzyszenia to może nie, ale jakieś cykliczne spotkania cos na wzór Obiadów czwartkowych ? organizowane przez króla Stanisława Augusta Poniatowskiego. Mieszkamy tak blisko siebie. Ja bym był za jednym spotkaniem w miesiącu najlepiej w piątek Edytowane 15 Lutego 2010 przez apolloks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) a co na tych "obiadach" będziecie jedli ?? ..... Witam nowego piwowara... !! Edytowane 15 Lutego 2010 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam z Wlkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 a co na tych "obiadach" będziecie jedli ?? ..... Witam nowego piwowara... !! Zupa chmielowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Tarnowskie Góry pozdrawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi