szanki Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 spoko dzięki za dobra radę i dlatego mam pytanie: jaki rodzaj drożdży jest lepszy: płynne czy suche? Poza wymienionymi przeze mnie piekarskimi stosuję piwowarskie płynne a ciekawi mnie jak będzie się fermentować na suchych drożdżach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 SZANKI musisz warzyć tak jak Bozia przykazała i piwowarzy sprawdzili, a będzie super. Pamiętaj jedną zasadę najtaniej kosztuje uczyć się na cudzych błędach. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szanki Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Pamiętaj jedną zasadę najtaniej kosztuje uczyć się na cudzych błędach. JK Dlatego trzymając się tej świętej zasady, zadaję na tym forum różne, nieraz dziwne i oczywiste, pytania w nadziei, że uniknę błędów w przyszłości. W każdym razie Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groszekpiwoszek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Następny zakręcony? Bardzo mi miło . Powodzenia w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się