dpiast Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) No to muszę się pochwalić i zadać jedno pytanie. Czy Wasze kapslownice Grifo HD też nie są wycentrowane względem środka gumowej podkładki? Trochę to irytuje bo trzeba celować butelką. Mimo wszystko świetny sprzęt. Dzięki za cenne rady. :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Stycznia 2017 przez dpiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czy Wasze kapslownice Grifo HD też nie są wycentrowane względem środka gumowej podkładki? Nareszcie odkryto jakiś poważny błąd konstrukcyjny tego cudeńka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Oj tam poważny. Pewnie wystarczy mazakiem kropkę w odpowiednim miejscu postawić. Może zrobili to z premedytacją bo np. istnieją specjalnie butelki z szyjką nie w osi :-D Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Rada: posmaruj sobie ją jakimś smarem np teflonowym. Wtedy będzie działać mniej skrzypiąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Posmarowałem czymś takim do maszyn do szycia bo tylko takie smarowidło posiadam. Chodzi dużo lepiej ale nadal piszczy. Muszę sobie jakieś inne mazidło sprawić. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja użyłem tawotu i dziadka bez problemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Ooooo mam akurat w pracy towot. :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Stycznia 2017 przez dpiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 smalcem tylko bez skwarek jkx6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi