Wiśnia81 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 :-) żeby tylko nie padało Proszę nie robić tego typu wpisów. Po co prowokować los. przepraszam zachowałem się jak gówniarz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Czas na odliczanie!!!!!! Pozostało do godziny "0": 9 dni = 215 godzin = 12 900 minut = 774 000 sekund Do miłego zobaczenia!!!! kaczorro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Ale wiedzą, że tym razem trzeba opłacić te krasnale czy inne bożki od śniegu? Krzyś - ekonomia się kłania: - opłaty z grupy "co łaska" - są nieopodatkowane i nieprzekazywalne innym! ... (Zapłacono, Załatwiono, Zapomniano) Czas na odliczanie!!!!!! Irminka - dobrze, że choć Twój (w rodzinie) zegarek ocalał. Do szybkiego zobaczyska! Edytowane 4 Maja 2017 przez rubezahl Jerminka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Małe pytanie do Organizatora. Czy są jeszcze wolne miejsca? Chcialibyśmy z żoną się zintegrować ze środowiskiem. Jeżeli oczywiście można! Czyli czy znajdzie się miejsce dla: piwowar 1 szt, + 1 os? Oczywiście skrzyneczkę lub dwie dostarczę dzięki Fredi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Chcialibyśmy z żoną się zintegrować ze środowiskiem. Świetnie Było już tak, że Piwowar (i jak się okazało Piwowarzy) - z niemałym! "dorobkiem", pierwszy post tu na forum, pisali w temacie naszych spotkań... ... ... i to było: dobre rozdanie! Do rzeczy! - Pod Przełęczą (na nasze spotkanie 13-go), od tygodnia - dwóch, zaczyna być ciasno, - Gospodarze (jak zwykle) starają się nas jakoś ulokować. Nie jest problemem ilość osób, lecz dostępność pokoi 2-3 os.), - jest możliwość zakwaterowania w ośrodku "po sąsiedzku" (na takich samych zasadach). Część Frakcji Lubańskiej ma tak nocować, - jest chatka noclegowa, warunki coś jak w tatrzańskich schroniskach, ... - jak wszystko zawiedzie, oddam swoją dwójkę i razem z synem kimniemy się w chatce. Także spoko, powinno być dobrze. Proszę o kontakt na priv z nr-em telefonu. - - - (Marta, jak to znowu Twoi znajomi... - i w sytuacjach ciasnowo/stresowych, nic nie rekomendowałaś....) Edytowane 5 Maja 2017 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Było już tak, że Piwowar (i jak się okazało Piwowarzy) - z niemałym! "dorobkiem", pierwszy post tu na forum, pisali w temacie naszych spotkań... ... ... i to było: dobre rozdanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Uwaga! Uwaga! Attention! Attention! Achtung! Achtung! Do naszego spotkania pozostało: 7 dni = 168 godzin = 10 080 minut = 604 800 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jestem w posiadaniu grzybka (kryształy japońskie) do kefiru wodnego - czy ktoś reflektuje??? Mogę się podzielić - mnożą się dość szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jestem w posiadaniu grzybka (kryształy japońskie) do kefiru wodnego - czy ktoś reflektuje??? Mogę się podzielić - mnożą się dość szybko.Elo elo. Ja bym się zapisał. Jakie mieszkanko mu przygotować na podróż? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 grzybka (kryształy japońskie) do kefiru wodnego Na kameralnym 2016 (Was niestety nie było - kadra kameruńskich bobsleistów), Basia z Krzyśkiem obdarowywali Tybetańskim, ale z Łodzi! Czy to jest ta sama forma "obcego"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 grzybka (kryształy japońskie) do kefiru wodnego Na kameralnym 2016 (Was niestety nie było - kadra kameruńskich bobsleistów), Basia z Krzyśkiem obdarowywali Tybetańskim, ale z Łodzi! Czy to jest ta sama forma "obcego"? Tak, to to samo Jestem w posiadaniu grzybka (kryształy japońskie) do kefiru wodnego - czy ktoś reflektuje??? Mogę się podzielić - mnożą się dość szybko.Elo elo. Ja bym się zapisał. Jakie mieszkanko mu przygotować na podróż? Przywiozę go już w mieszkanku Na miejscu powiem jak go hodować. Dobrze tylko jakby podróżował w chłodnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dobrze tylko jakby podróżował w chłodnym Będę szybko jechał i trzymał go za oknem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Fredi + 1 dopisani do uczestników. Lista zamknięta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 A tak ogólnie, zakupiłem dziś i tu się skupcie "Musztardę gruszkową" spróbowałem i zwariowałem. Czegoś tak PYSZNEGO dawno nie jadłem. Spróbuję ją uczynić na 13-stego. Nie będę zdradzał kto jest producentem ale firma jest z doliny Baryczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Adaś nic nie wiem, jakoby to byli moi znajomi... Inaczej może okazać się za tydzień Szpinakowe bułki na niedzielne śniadanie mam zaplanowane. Coś poza tym w menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Adaś nic nie wiem, jakoby to byli moi znajomi... Inaczej może okazać się za tydzień Szpinakowe bułki na niedzielne śniadanie mam zaplanowane. Coś poza tym w menu? - i tak Ci nie wierzę!, - pieczywko w Twoim wydaniu jest zawsze mniam!, - poza tym? Mam nadzieję, że mocna grupa serowarska, dawno już zaplanowała jaki serek powstanie. Jeśli mógłbym prosić: ten glutowaty, do upieczenia nad ogniskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Do upieczenia nad ogniskiem pewnie będzie - myślę, że Jacek z Olą nam po prostu nie podarują Może uczynimy do tego pity, coby zostać w śródziemnomorskim klimacie I możesz sobie nie wierzyć... a ja se tupnę nogą na znak, że mam rację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dobre wieści "Musztarda gruszkowa" prawie gotowa. Ale. Ma troszkę inny smak jak ta która kupiłem. Jest ciut za ostra, podejrzewam że za dużo octu, za mało wybija się smak gruszki. W tej chwili stygnie może do soboty się ułoży. Jutro dam znać co to wyszło. Ale już mam pomysł na jabłowo-cynamonową. Aby do soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dobre wieści "Musztarda gruszkowa" prawie gotowa. A czy Wesoły Juruś obdaruje na WYNOS jakąś musztardą? Z kameralnego zostały resztki a humus z niej palce lizać !!!!!! P.S. A czy czosnek niedźwiedzi (sadzonki) będą? Marta i Kamil to do was pytanko A tak w ogóle to zostało 3 dni, 64,4 godzin, 3885 min,233100s. i ....... Przywozimy nasze kochane piwko, do tego mamy kilka nowych wegańskich atrakcji i niespodzianek. P.S Zegarek wyłowiłem z brzeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Jak nie jak tak. 1-kg gruszek to trochę masy jest+ gorczyca 200g cały słój 1.5l. jest czym dzielić. A poza tym skrzynka piwa+ schabik wędzony. I to by było na tyle. Ja przyjadę ok. 14. Pozdrawiam. Edytowane 11 Maja 2017 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Juruś - jakąś musztardkę też chętnie bym przytuliła Paweł - telefon wykonany, sadzonki zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dziś kosztowałem bo już dojrzała i wg. mojej oceny jest lepsza jak ta którą kupiłem. Tamta łagodna wręcz słodka a ta moja łagodna nuty słodkości, ale jednak pazur jest. Przywiozę ocenicie. dla wszystkich starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 ... a ja se tupnę nogą na znak, że mam rację! Cooo...? Co! zawsze twierdziłem - Cholerka! - - - Blisko, blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Jest mi niezmiernie miło ogłosić, że nasze spotkanie odbędzie się już za: 1 dzień = 24 godziny = 1 440 minut = 86 400 sekund Do zobaczyska!!!! Edytowane 12 Maja 2017 przez Jerminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 No! Cholerka już na miejscu i szczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi