camilos Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ano na miejscu już, niestety powołanie do składu rano mnie zabiera do Barlinka, liczę na to, że zdążę wrócić przed tradycyjnym podziwianiem wschodu słońca przy ognisku jeśli ktoś będzie w pobliżu to zapraszam na meczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek91 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Niestety Mateusza z frakcji Lubańskiej nie będzie utrudnienia na uczelni oraz komunia mojej chrześnicy uniemożliwiają mi przybycie do Rzeczki. Życzę udanego warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Dziękujemy za serdeczne przyjęcie :-) mam śladową ilość fotek w jakości aparatu telefonicznego. Chętnych proszę o maila na prv - prześlę :-). Sam chętnie przyjmę fotki. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 No ja zdjęcia chętnie. Się zaraz uśmiechnę szeroko! Trochę fotek wisi na ryjbukowym profilu gospodarzy. A pewnie chwila moment wrzucić coś Artur Jak zawsze dziękujemy za udaną imprezę! Już nie możemy doczekać się września - wiadomo, że tęsknić zaczęliśmy już wczoraj. Dalej opadają mi powieki i padam na mordę, ale i tak (jak zawsze) było warto. ps. Wiśnia, mam nadzieję, ze we wrześniu z Iwoną zostaniecie na noc! Fajnie było Was poznać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Spotkanie jak zwykle udane ;-) Aż żal było odjeżdżać. Niestety powrót do szarej rzeczywistości jest dziwnym trafem strasznie męczący ;-( Buziaki wielkie dla wszystkich!!! :-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ja też ciężko wracam z "MATRIXA" do realnego świata!!!! Dziękujemy za cudownie spędzone chwile!!! We wrześniu frakcja lubańska będzie prawdopodobnie w niepełnym składzie ale będzie !!!! P.S. Rodzice rozważają kupno krowy żeby robić sery Adaś gęstwa!!! k...a mać zapomniałem i mój lagier może teraz przegrać w rywalizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 ps. Wiśnia, mam nadzieję, ze we wrześniu z Iwoną zostaniecie na noc! Fajnie było Was poznać! I to jest słuszna koncepcja :-) z dziką wzajemnością :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Dzięki za super spotkanie! Już zaczynam czekać na jesienne. Dziękuję za pokazanie jak smakuje ser Mój browar powinien rozszerzyć działalność, Ta feta była ekstra. Pozdrawiamy Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Okrojoność PIKa martwi, ale wiem, że jest podyktowana wyższymi pobudkami! Kupno krowy to dopiero słuszna koncepcja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dziękujemy wszystkim za te wspólne chwile, jak zwykle było świetnie i nie mieliśmy ochoty wyjeżdżać - Jurek świadkiem Tym niemniej dotarliśmy do Łodzi, mijając po drodze ze trzy burze. Rozumiem, że okrojoność PIK-a będzie najmniejsza z możliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Ja również Wam wszystkim, za wszystko BARDZO dziękuję. Kolejne świetne spotkanie, niestety zbyt szybko przeminęło - i już za nami ... a do kolejnego daaaleko. Fajnie, że "Świeża krew" dobrze się przyjęła - co cieszy, ... a i chyba dobrze rokuje na przyszłość. - - - Kupno krowy to dopiero słuszna koncepcja! TAK! ... tylko co Im po pysznych serach (oczywiście nie Rodzicom, tylko PIK-om), skoro w menu tylko trawa! ... a i jeszcze krówce podjadać będą... - - - ... dotarliśmy do Łodzi, mijając po drodze ze trzy burze. Sprawa fenomenów super pogody na naszych spotkaniach, została przy ognisku wyjaśniona przez Basię. Nie miałem pojęcia, że tak to może działać, ale całkowicie się z tą teorią zgadzam! Edytowane 16 Maja 2017 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 A ta teoria to nie Pawła? Dałabym sobie coś za to obciąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) A ta teoria to nie Pawła? Dałabym sobie coś za to obciąć! ... nie dawaj se/sobie nić obcinać/odejmować - kocham(y) Cię całościowo! ... być może i Pawła. Pewnie (znając Go) się nie obrazi - jeśli to Jego teoria, ... a i późno już było, ... wprawdzie wtedy jeszcze nie świtało - ... co zobaczyć niektórym znowu było dane Edytowane 16 Maja 2017 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Rzeczywiście Basie i Krzyska trudno z tej Rzeczki wygonić. W poniedziałek pojechałem do knajpy wyżej gdzie zapomniałem velorexa. I tak myslę wstąpię do Oli na kawę, a tam Krzysi, Basia jeszcze siedzą i też piją kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Było tak fajnie, że my w sobotę wracamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Witajcie :) Dziękujemy za miły weekend ja już doszedłem do siebie Paweł mp3 Zenon Martyniuk raczej Edytowane 17 Maja 2017 przez MariuszK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 A ta teoria to nie Pawła? To nie teoria .... to jest prawda !!!! To jest FAKT !!!! i to dokonany !!! Proszę cofnąć się w czasie i dowód sam się objawi!!! Kiedy padało? Paweł mp3 Zenon Martyniuk raczej O.K. będzie. Do tego dorzucę miętalikę i elwisa frędzleja. Jakieś jeszcze życzenia do playlisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Kurcze próbowałem mojej gruszkowej i sory straciła swój pierwotny smak. Za dużo gorczycy co było pierwszym atutem, a teraz zabił smak gruszki. Natomiast tamta kupna się ułożyła i jest taka jak ta moja na początku. Ale w związku z tym że wiem, gdzie popełniłem błąd, następnym razem perfekcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Nie marudź, jest świetna. Chociaż jak może być jeszcze lepsza, to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Było tak fajnie, że my w sobotę wracamy Fajnie Wam! Jakieś jeszcze życzenia do playlisty? TAK! - Jurek na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Rozumiem ŻE ROZMAWIAMY O 23.09 2017.? Edytowane 19 Maja 2017 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jurek, musztarda wyborna. Jadłabym łyżkami! I tak, rozmawiamy o 23 września. Rubek, oczywiście, ze nam fanie. Jeszcze fajniej, ze chyba przerobimy 60 litrów mleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Jurek, musztarda wyborna. Jadłabym łyżkami! I Co to qrde, komuna/nizm - jedni żryją łyżkami, inni ino do śniadania liźnięcie na kanapeczkę. Jurek - to nie do Ciecbie, zostawiłeś, ale wyżarli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Chwaliłem się wczoraj Krzyśkowi. TRUSKAWKOWA i to jest petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Chwaliłem się wczoraj Krzyśkowi. TRUSKAWKOWA i to jest petarda Przywieź ocenimy we wrześniu !!! P.I.K. się piszę na słoiczek !!!!!(jakikolwiek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi