człowiek_maćko Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam wszysktkich serdecznie:) Na imię mi Maciej, pochodzę z Katowic. Piwo warzę już od 23 godzin. Pierwsza warka 22l APA 12blg Citra Chinook Cascade i Simcoe, celowane w 32 IBU ale zobaczymy co wyjdzie. Tu chciałbym z miejsca podziękować za pomoc udzieloną na czacie, gdy z prawdopodobnie z powodu niepełnej rejestracji nie mogłem stworzyć tematu dotyczącego mojego pytania, szczególnie użytkownikom @mirogster i @viego. Mam nadzieję że nie przechmieliłem na goryczkę, ale to się okaże dopiero gdy uda mi się niczego innego nie spartolić. mirogster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirogster Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 A nie ma sprawy, wal z pytaniami smialo. Zawsze jest ktos na forum, kto odpowie i pomoze. Witamy w uzaleznieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Piwo warzę już od 23 godzin No daj mu już luzu, 23 godziny gotowania, idziesz chyba na rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Człowieku Maćko odpocznij. 23 godziny warzenia. Masz problem z filtracją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek_maćko Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Mówię o warzeniu piwa jako zajęciu, nie procesie. Semantyka. Ale internet jak zawsze czujny. Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi