kamil0691 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jakby co to do tej firmy mam 10 kilometrów, więc mógłbym odebrać grzałki osobiście i rozesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Sprawek. Grzałki zamówiłeś czy w razie czego jeszcze można jakiejś korekty dokonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jak chcesz to teraz dzwonię dzisiaj do jeszcze jednej firmy i chce dzisiaj zamowic bo juz się nie dopisuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jak chcesz to teraz dzwonię dzisiaj do jeszcze jednej firmy i chce dzisiaj zamowic bo juz się nie dopisuja Przeparaszam za zamieszanie. Myślałem, że uda mi się dzisiaj zorganizować kegi din. Niestety zostały już upłynnione. Tak więc żadnych zmian nie czynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 sprawa miedzy kegami wyglada tak ze im wyzsze tym masz wiecej szansy na trafienie grzalkami w "lustro" wody. ja w kegu din wywiercilem tak ze nie uwarze pojedynczej warki (23-25l) bo grzalki nie sa do konca zanurzone. ale jak kto woli. skladam zamowienie jesli kto jeszcze chce to prosze o szybka reakcje bo od zamowienia scodzi mniej wiecej 24 godziny zanim przekaza do produkcji pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Zamówienie zostało złożone. Jak znajdę chwile czasu podeśle dane do przelewu. Jednocześnie osoby zainteresowane jeszcze kupnem grzałek proszę o kontakt. Edytowane 14 Lipca 2015 przez sprawek robsumara i pawgin 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jakiej średnicy otwory wierciliście do zamocowanie grzałek w kadzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jak tam dostawa grzałki? Już coś dotarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) 14mm otwór wierciłem. 4 sierpnia mija mijają 3 tygodnie. Pani Obiecała mi, że tym razem będzie bez tygodniowego opóźnienia, ale nie wiem . Porozsyłałem dane do przelewu i numer telefonu. Bardzo proszę o sprawne wpłaty i wpisywanie do przelewu danych. Bardzo pomoże mi to w późniejszym pakowaniu i rozsyłaniu. Również proszę w odpowiedzi na pw odpisać adres do wysyłki. Osoby do których wysyłałem w ostatnim zamówieniu również ;p. Pozdrawiam Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 14mm otwór wierciłem. 4 sierpnia mija mijają 3 tygodnie. Pani Obiecała mi, że tym razem będzie bez tygodniowego opóźnienia, ale nie wiem . Porozsyłałem dane do przelewu i numer telefonu. Bardzo proszę o sprawne wpłaty i wpisywanie do przelewu danych. Bardzo pomoże mi to w późniejszym pakowaniu i rozsyłaniu. Również proszę w odpowiedzi na pw odpisać adres do wysyłki. Osoby do których wysyłałem w ostatnim zamówieniu również ;p. Pozdrawiam bardzo dziekuje za sprawne wplaty... jutro dzwonie zapytac sie ile bedzie poslizgu. pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsumara Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 I jak tam sprawa się przedstawia? Nie ukrywam, że spieszy mi się, grzałki mi potrzebne do pracy inżynierskiej. Z drugiej strony póki nie przyjdą mogę się opierniczać Przy okazji witam całe forum, dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 napisalem maila bo jak zwykle nikt nie odbiera... jak zwykle pewnie przeciagnie sie tydzien albo 2 rozmawiam z firma z czestochowy gdzie moglbym na biezaco sledzic temat jednak nie chca narazie zejsc z cena na taki poziom jak tylko bede cos wiedzial napisze na forum. "robsumara" radze przywitac sie w temacie powitalnym bo cie zjedza albo wypija haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youzef Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Cześć Czy da radę domówić jeszcze kilka grzałek? Jeżeli będzie opóźnienie... to może jest szansa. Daj znać zależy mi bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja również jestem zainteresowany zakupem 2 szt grzałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 niestety szansy nie ma od zamowienia jest tydzien na poprawki... wpiszcie sie na liste pod kreska jak sie uzbieraja 20szt to sie zrobi zamowienie. moge sie tym zajac jak zwykle. grzalki dzisiaj sa pakowane. przewidywana dostawa piatek-poniedzialek, spakuje mysle w jeden dzien na nasteopny wysle... BARDZO PROSZE OSOBY KTORE NIE PODAŁY ADRESU O UZUPEŁNIENIE jesli kogos strasznie goni mam 2sztuki 155mm 1750w moge odstapic pawgin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Grzalki wysyłam w poniedziałek wysłali je dopiero teraz tak więc wtorek sroda można brać wolne i montować Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Grzalki poszły... Urlopy pozalatwiali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Grzałki dotarły. Dzięki Kamil. Nie rozpakowywałem więc nie wiem jak wyglądają, ale zakładam że nie inaczej niż w poprzednich akcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Moje tez jest. Jak się uda, to dziś montaż i testy Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez nms007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 spoko ades znacie to mozecie przysylac probki z przepisami hhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 A do mnie nawet awizo nie dotarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 A do mnie nawet awizo nie dotarło Podobnie u mnie. Pewnie jutro przyjdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawgin Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Też czekam, ale mi się akurat już nie spieszy. :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Przykro mi panowie wszystkie były wysłane razem i priorytetem tak wiecnpowinny być dzisiaj mogę wysyłać kurierem niestety będzie sporo drożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Z mojej strony to była tylko informacja. Jak poczta nie zgubi, a gubi nawet polecone, to dojdzie A miał byś pod ręką numer przesyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi