jac007 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jaki czas oczekiwania u producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 3-5 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 otwory są okolo 1x22 rozmieszczone co 20mm w poziomie oraz co 6,5mm w pionie sa mieniete o 45stopni Masz jakiś rysunek? Jest opcja zamówienia szczelin o szerokości ok. 0.7mm, i gęściej naciętych? Ktoś może testował już to FD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 dopisalem sie jeszcze na 2 grzałki jak będzie jeszcze możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristian7 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Dopisałem sie na dwie grzałki, ale potrzebuje jeszcze FD. Jaki promień do DIN 50litrów? ok, juz nalazłem. Edytowane 1 Maja 2016 przez Cristian7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Cały czas można się dopisywać jutro składam zamowienie... Od ostatniego minęło kilka miesięcy więc może weźcie na zapas ja wziąłem 10 szt jak ktoś będzie potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 [...]ja wziąłem 10 szt jak ktoś będzie potrzebował no to pewnie się odezwę po dwie grzałeczki i być może FD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 To lepiej się dopisz bo później to już z drugiej ręki i o piwo droższe Hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Przypominam, że można też u mnie nabyć inne rzeczy Podstopnica pod fałszywe dno i późniejsze tulejowanie wykonane z blachy 2mm 30zł Obudowa Grzałek do wspawania w kega blacha 1mm 50zł Mieszadło z tuleja centrującą pasującą w fałszywe dno oraz podstopnice 150zł Wszelakie zdjęcia w mojej galerii link pod postem. Jutro składam zamówienie na grzałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Masz jakiś rysunek? Jest opcja zamówienia szczelin o szerokości ok. 0.7mm, i gęściej naciętych? Edytowane 3 Maja 2016 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasmac Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Zamówiłem 2 grzałki. Wpisałem się w miejsce kogoś odwołanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiroslaw Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Przypominam, że można też u mnie nabyć inne rzeczy Podstopnica pod fałszywe dno i późniejsze tulejowanie wykonane z blachy 2mm 30zł Obudowa Grzałek do wspawania w kega blacha 1mm 50zł Mieszadło z tuleja centrującą pasującą w fałszywe dno oraz podstopnice 150zł Wszelakie zdjęcia w mojej galerii link pod postem. Jutro składam zamówienie na grzałki. Jakiej średnicy otwór wykonać w fd pod tą tuleję centrującą ? Edytowane 3 Maja 2016 przez Zwiroslaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Bart nie wiem dopytam z tego co wiem większość ludzi ma takie otwory i jest ok robią otwory boszka z tarczą 1 mm i też się sprawdza a rozwala otwór na 1,5mm nie czepialbym się tego projektu gesciej naciete spowodują przegięcie fd podczas cięcia pod wpływem temperatury zresztą kup jak się nie sprawdzi oddam kasę ktoś napewbo wezmie.... Z tego co pamiętam 30mm bo rurką ma 22 po zewnątrz ale dzisiaj nie dam głowy jutro napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiroslaw Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wpisalem sie na listę do zamówienia na fd i chcialbym podać srednicę otworu - zamówię też mieszadło z tuleją centrującą i podstopnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Rozsyłam dzisiaj maila do każdego użytkownika z forum... mój adres sprawek@gmail.com. Z racji wielkości zamówienia proszę i odpisanie na maila i kierowanie się wskazówkami zawartymi w mailu. Dla was to jedna chwila a dla mnie to już kilka godzin aby wszystko uporządkować. Zamówienie zostało złożone. Jak tylko uzyskam informacje o przybliżonym terminie realizacji będę informował. Pozdrawiam. Kamil Edytowane 4 Maja 2016 przez sprawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Dopisałem się na fałszywe dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nie ma problemu. Zamówienie na grzałki oficjalnie zostało potwierdzone okres oczekiwania 3-4 tygodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 10 grzalek dalej do wziecia jak cos to priw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Grzalki dalej dostepne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Jak by była szanca na FD ze szczeliną 0,7mm to bym wziął bo na tym ze szczelina 1mm troche młuta mi przelatuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dopytam ale z laserem się pokopalo nie dość że 200zl minimalne zamówienie to jeszcze cena blachy poszla w górę Sam jestem stratnt na zamówieniu ostatnim dopytam o szczelinę jak będę odbierał elrmenty RaV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Wszystkie zamówione u mnie spawane rzeczy trawione są od dzisiaj elektrochemicznie Z racji ze dorobilem sie maszynki do trawienia spawow postanowilem sie pochwalic Suchy chleb do konca miesiaca Edytowane 22 Maja 2016 przez sprawek bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Czym się różni trawienie elektrochemiczne od takiego zwykłego antoxem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Elektrochemiczne nie pozostawia żadnych smug do tego jest szybsze i można trawic przeplywowo albo zanurzeniowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprawek Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Oststnie 2 grzałki EURO do wziecia z zamówienia.... Ktos chetny? RaV 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi