Jump to content

[Blog Dori] Roggenbier/Piwo Żytnie – historia i charakterystyka


Pierre Celis

Recommended Posts

Roggenbier/ Piwo żytnie – styl troszkę zapomniany, kwalifikowany jako piwo  historyczne. Czy ma szansę znaleźć jeszcze swoje miejsce w kadziach piwowarów domowych i rzemieślniczych? Piwowarzy przez stulecia używali do produkcji piwa zbóż które rosły w ich rejonie, które przynosiły najlepsze plony w danym klimacie i na danej glebie. Żyto jako zboże […]

 

Wyświetl pełny artykuł

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.