Jump to content

[Blog Dori] Roggenbier/Piwo Żytnie – surowce


Pierre Celis

Recommended Posts

Słód żytni, słód pilzneński, słód monachijski, niemieckie aromatyczne odmiany chmielu i drożdże do fermentacji bawarskich piw pszenicznych… i mamy surowce na wyśmienitego roggenbiera. SŁÓD Zasyp klasycznego bawarskiego roggena jest praktycznie taki sam jak dunkel weizena z tą różnicą, że słód pszeniczny został zastąpiony słodem żytnim. Tak więc minimum 50% zasypu […]

 

Wyświetl pełny artykuł

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.