moki Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czytam forum jakiś czas, niedawno założyłem konto, w końcu wypadałoby coś napisać. Stworzyliście wszyscy świetne forum, myślę, że może stanowić wspaniały podręcznik dla każdego początkującego i nie tylko piwowara. Zamierzam uwarzyć dopiero pierwszą warkę, ale przygotowanie zacząłem od notatek na podstawie wiki i forum Fajnie móc dołączyć do takiej internetowej społeczności. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakon Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witaj. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Samych udanych warek, pozdrowienia ze stolicy podziemnej pomarańczy! PS. Stare Polesie na emigracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown000 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi