Jancewicz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 22 godziny temu, Demon_ napisał: Docelowo 17 litrów , dosłodzone 139 g glukozy Sporo tej glukozy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_ Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Sporo tej glukozy... Może faktycznie trochę przesadziłem , ale ja lubię bąbelki Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_ Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Po moim IPA zostało już tylko wspomnienie więc pora nastawić nowe . Tym razem chciałbym z tego nastawu uzyskać coś na kształt APA , czyli jakąś cytrusową nutę . Co polecicie dodać do słodów by takawy posmak powstał ? Dziękuję za podpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 12 minut temu, Demon_ napisał: Po moim IPA zostało już tylko wspomnienie więc pora nastawić nowe . Tym razem chciałbym z tego nastawu uzyskać coś na kształt APA , czyli jakąś cytrusową nutę . Co polecicie dodać do słodów by takawy posmak powstał ? Dziękuję za podpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos55 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 cytrusy w APA biorą się z chmielu, polecam Cascade, Amarillo, Citra Demon_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon_ Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 W dniu 26.04.2018 o 23:05, Kamilos55 napisał: cytrusy w APA biorą się z chmielu, polecam Cascade, Amarillo, Citra Potwierdzam Z klasycznego brewkita IPA przy pomocy chmielenia na zimno udało mi się uzyskać coś na kształt APA i to całkiem pijalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi