rubezahl Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Domyślam się, że to w typie pilzneńskiego? Tak. To, co nie pomieści Ci się w szufladach i szafkach, mogę wziąć. ... o której godzinie. Celujemy w 12-tą, ale to jeszcze do klepnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Celujemy w 12-tą, ale to jeszcze do klepnięcia. Czyli muszę być wcześniej ok. 11 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cały wor to za dużo, ostatnio kupowałem bestmalza, ale z 1/2 czy 1/3 a nawet 1/4 worka na spole z kimś mogę przygarnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No ja właśnie też nie tak dawno nabyłem 25kg pilzneńskiego, więc całe 50 to przesada, ale na spółę to czemu nie. Pół może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 No to w takim razie jeden dla nas do dopisania do listy "chętnych na wora słodu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Lista zamknięta. Zapraszamy na spotkania: wiosenne i jesienne (najprawdopodobniej ostatni weekend września) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja mam (My mamy) 4 miejsca w samochodzie. Jak nie będzie chętnych do podwózki to walimy od razu do Opata z Lubania. Napiszcie kto by miał ochotę jechać z nami !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ja swoją furą będę 11.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 My byśmy się chętnie z kimś zabrali, bo jeszcze się zgubimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 My się tez chętnie z kimś zabierzemy Im nas wiecej, tym weselej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Zapraszam do mojej fury. Mam 9-ć miejsc to by zostało 3. Edytowane 8 Marca 2017 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Browar mamy na 12-tą. Niestety - zakupu słodów nie będzie Z Rzeczki: Wesoły J, Krecia, Z Dżonym, Dziupla, może też Ola z Bolkiem PIK i AS - rozdanie bezpośrednio czeskie. Do miłego zobaczyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dziś zarabiam musztardę kminkową, ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wiesz Jurek, że my na Twoje musztardy zawsze chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wyszła pikantna jak cholera, ale może się przegryzie i będzie ciut łagodniejsza. Dodatek kminku też się fajnie z komponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wyszła pikantna jak cholera, ale może się przegryzie i będzie ciut łagodniejsza. Dodatek kminku też się fajnie z komponuje. wchodzę w słoiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 wchodzę w słoiczek Ja też poproszę o jeden "na wynos". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 A propos słoiczkow, wiesz może Adam czy jest może szansa żeby w browarze poczestowali drożdżem? Desitke bym zrobił ale drożdża klimatycznego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) ... żeby w browarze poczestowali drożdżem? Po problemacjach ze słodem, odpuśćmy sobie. Na poniedziałek będzie w W-chu gęstwa Czech Pilsów, czyli w klimat powinny Ci się wstrzelić Edytowane 10 Marca 2017 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No to my już na Was czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Spokojnie ja jeszcze muszę tyrać. Żeby potem się napić. Ale 11 jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Spotkanie jak zawsze zajefajny, dawno tak długo nie siedziałem. Utopence pyszne ten ser w zalewie od Marty jeszcze lepszy, ale sera dalej nie umiem robić chyba żle się wsłuchałem w te procesy. Dzięki za wspolny czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 My również dziękujemy za mile spędzone chwile przy magicznym napoju. Dzisiaj mam zakwasy na mięśniach brzucha od śmiechu. Dawno się tak nie uśmiałem. Do ZOBACZENIA W MAJU!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Brzuch boli, ryj boli, ale na wspomnienie micha cieszy się dalej Dzięki gospodarzom (fajnie, że Ewka i Jacek też z nami trochę pobiesiadowali... liczę, że tak będzie częściej) i gościom, za atmosferę, śmiech, browar. Już zaczynam tęsknić... oby do maja. Jurek, w maju pewnie jakaś powtórka z rozrywki pewnie będzie. Jacek ciepło wspomina Haloumi znad paleniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Do maja poćwiczę biały ser wędzony. Żonka po pochwałach nad chlebem już się cieszy na świeżą dostawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się