rubezahl Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Kolejny raz... - i ciągle, szybko, chce się jeszcze! Wielkie dzięki dla Was: za Was ... dawno tak długo nie siedziałem... Raczej nigdy , Także Jurek - wiesz teraz co traciłeś, po ~01:00 zaczyna się już dziać coooraz ciekawiej... ... ryj boli... ... no! ... i jak Cię nie kochać? Tym razem, powstały niejako "przy okazji" dwa różne, pyszne sery. Czy liczba powstających na spotkaniach serów, wyznaczana jest jedynie przez ilość dostarczonego mleka? - - - ( byle do maja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Mnie tym razem też brzuch tylko ze śmiechu bolał, także jest postęp Szkoda tylko, że miałem jeszcze ochotę na piwo, a już miejsca brakło. Dobrze, że do maja blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) No cholera ŻEBYM WIEDZIAŁ ŻE DZIŚ MASZ URODZINY SIEDZIELIBY DO DZIŚ. Edytowane 14 Marca 2017 przez quhcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Próbowałem wczoraj Opata z marychą dziś kawowego i napisze że oba całkiem przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 No cholera ŻEBYM WIEDZIAŁ ŻE DZIŚ MASZ URODZINY SIEDZIELIBY DO DZIŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) ... ŻEBYM WIEDZIAŁ ŻE DZIŚ MASZ URODZINY SIEDZIELIBY DO DZIŚ. ... i to jest plan - impreza: od urodzin Oli -do urodzin Krzysia (zaległe NAJ! :beer: ). - - - Ciągle (wraz z Mariuszem) wspominamy i rżymy, np.: - przysiadanie jajec (Oszukać przeznaczenie... i okazało się, że po Jurku i Mariuszu to uważać powinienem ja - a nie Krzysiek. Trudno! Niech tak zostanie... - czy klęczałeś kiedyś w kałuży? TAK! ... ale nigdy z powodów religijnych! - ... ... Edytowane 15 Marca 2017 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) ... ŻEBYM WIEDZIAŁ ŻE DZIŚ MASZ URODZINY SIEDZIELIBY DO DZIŚ. ... i to jest plan - impreza: od urodzin Oli -do urodzin Krzysia (zaległe NAJ! :beer: ). - - - Ciągle (wraz z Mariuszem) wspominamy i rżymy, np.: - przysiadanie jajec (Oszukać przeznaczenie... i okazało się, że po Jurku i Mariuszu to uważać powinienem ja - a nie Krzysiek. Trudno! Niech tak zostanie... - czy klęczałeś kiedyś w kałuży? TAK! ... ale nigdy z powodów religijnych! - ... ... - ha ha ha..."Irmina - nie rodź!"... do dzisiaj mnie przepona boli ;-) Dziękujemy AS-ie, że postawiłeś na PIK!!!!!! :-) Edytowane 16 Marca 2017 przez Jerminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 - ha ha ha..."Irmina - nie rodź!"... do dzisiaj mnie przepona boli ;-) Noo, Junior został nieźle wykołysany/wymasowany - na zdrówko! Dziękujemy AS-ie, że postawiłeś na PIK!!!!!! :-) To było: zdecydowanie dobre rozdanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Wyszła pikantna jak cholera, ale może się przegryzie i będzie ciut łagodniejsza. Dodatek kminku też się fajnie z komponuje. Początkowo - faktycznie, dosyć "chropwata i agresywna" w smaku Dzisiaj: fajnie ostra, ale bardzo dobrze ułożona. Pycha. Dzięki za słoiczek i wpraszam się na ewentualne kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Chyba zawsze jest tak, żeby lepiej smakowało musi "dlużej postać" hi hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi