JanuszMyszyński Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Witam, kupiłem na Homebrewing kolbę Erlenmeyera. Niestety ma niewielka wadę. [Mam nadzieję, że na zdjęciach widać to wyraźnie] Nie wiem, czy to wewnątrz szkła, czy odprysk jest wyczuwalny na powierzchni kolby od środka. Co o tym myślicie? Reklamować, czy spokojnie korzystać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Mam mieszane uczucia. Jednak to szkło będzie poddawane sporym różnicom temperatur i nie wiem czy taka wada nie mogłaby skrócić żywotności kolby. Wyślij zapytanie do sklepu, powiedz że masz obawy. Ja bym chyba jednak reklamował, mam taki dziwny fetysz: lubię dostawać to za co płacę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skajo Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Reklamować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal75 Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Zdecydowanie reklamować może Ci pęknąć przy schładzaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemiczny Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Szkło laboratoryjne nie powinno mieć żadnych uchybień w strukturze. Do reklamacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanuszMyszyński Posted March 1, 2017 Author Share Posted March 1, 2017 Temat załatwiony. Będzie wymiana kolby. Jednak co firma to firma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts