Tymek19 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Potrzebuje więcej miejsca na nowe chmiele, więc pozbywam się 2 jednorocznych sztobr Marynki. Roślina już wypuszcza pędy. Najlepiej odbiór osobisty Warszawa-wawer lub Bednary (koło Łomży). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal9890 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Chętnie przyjmę ale w grę wchodzi tylko wysyłka Pokryję koszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymek19 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeżeli nie będzie chętnych na odbiór osobisty to postaram się wysłać tobie. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Tymek19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary Kowalski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Chentnie bym sie wymienil za szusz naj ostrzejszej papryczki na świecie HP22b carolina riper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrjus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Chętnie bym się jednym zaopiekował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejeq Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 I ja chętnie przygarnąłbym jedną sztukę. Mogę podjechać na wawer, np. w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvel90 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam!Mam sadzonki:-Marynka ok 4szt -Magnum ok 2szt -Lubelski ok 2szt -Sybilla ok 2sztOdbiór Turek, wielkopolska. Dużo jeżdżę w delegacje po północno-wschodniej Polsce. Prawie co tydzień jestem w Warszawie i okolicach, w najbliższym czasie: Nidzica, Olsztyn i miasta po drodze z Turku.Szukam sadzonek chmieli amerykańskich, ale rozważę każdą propozycję. Jeżeli nie masz nic na wymianę, to coś powinno się dla Ciebie znaleźć. Edytowane 1 Maja 2017 przez marvel90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi