Piwer Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam, otrzymałem w prezencie kilka pięciolitrowych wiaderek z polipropylenu, które były stosowane do przechowywania jakichś dodatków do wędlin. Pomyśłałem sobie, że będą "w sam raz" na małe eksperymenty, jednak są dosyć dziwnie oznaczone, jeden z nich ma zarówno znak atestu jak i jego brak (zdjęcie), inny posiada jedynie jakieś cyferki w kółeczkach (zdjęcie). Wiecie, jak to rozumieć? Można z tego bezpiecznie korzystać? I przy okazji, czy wiadra z Polipropylenu bez atestu, faktycznie mogą być jakoś szkodliwe (w porównaniu do tych z atestem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam, otrzymałem w prezencie kilka pięciolitrowych wiaderek z polipropylenu, które były stosowane do przechowywania jakichś dodatków do wędlin. Pomyśłałem sobie, że będą "w sam raz" na małe eksperymenty, jednak są dosyć dziwnie oznaczone, jeden z nich ma zarówno znak atestu jak i jego brak (zdjęcie), inny posiada jedynie jakieś cyferki w kółeczkach (zdjęcie). Wiecie, jak to rozumieć? Można z tego bezpiecznie korzystać? I przy okazji, czy wiadra z Polipropylenu bez atestu, faktycznie mogą być jakoś szkodliwe (w porównaniu do tych z atestem)? Nie załączyłeś zdjęć. Tak wiaderka bez atestu mogą być szkodliwe. Dobra zdubblowałeś temat do usunięcia. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwer Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Sorry za zamieszanie, pisałem z telefonu, coś się dwa razy kliknęło. TEMAT DO USUNIĘCIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi