gauron Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam. Mam pytanie czy są jakieś przeciwwskazania (poza filtracją) do uwarzenia piwa w stylu hefeweizen tylko na słodzie pszenicznym? Nie udało mi się znaleźć takiego przepisu. Czy ktoś próbował? Pozdrawiam, G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Nie ma przeciwwskazań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDy_beer Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pytanie po co skoro efekt weizena robia drozdze I paradoksalnie slod jeczmienny? Wiem, nie pytales o to, ale mimo tego intryguje mnie z Twoj zamiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gauron Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pytanie po co skoro efekt weizena robia drozdze I paradoksalnie slod jeczmienny? Wiem, nie pytales o to, ale mimo tego intryguje mnie z Twoj zamiar Chociażby po to aby porównać z „hefe - 100% - gerste” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się