Drapichrust Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam, Dziś natknąłem się w bardzo długi czas nieotwieranej szafie w pracy , na coś takiego: (Dawniej przyjeżdżali do nas kierowcy z towarem bądź po towar z różnych zakątków Polski i przywozili różne rzeczy). Piwo Dag's z browaru Belgia z Kielc. Parę osób na browar.biz pisało o nim. Wiele o tym piwie nie ma. Ale puszka pełna z datą przydatności do spożycia: Natchnęło mnie aby przeczytać historię browaru Kieleckiego, producenta owego piwa. Można śmiało powiedzieć, że trochę za wcześnie wchodzili na nasz rynek z piwami górnej fermentacji. Kilka lat później odnieśli by na pewno większy sukces. A tak to KP wchłonęła ich i słuch po browarze zaginął. Puszka trochę pogięta. Ale cała:) Reszta zdjęć wraz ze składem oraz ekstraktem dostępna u mnie w profilu. Zachodzi pytanie, co z nią zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_K Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zakopać i odkopać za 100 lat. Wtedy to dopiero będzie sensacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Spij Otruć się nie otrujesz, a raczej piwo też za genialne nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi