wojoj93 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Cześć, Jestem tutaj nowy. W najbliższych dniach planuję stworzyć swoje pierwsze domowe piwo. Brakuje mi tylko garnka. Chciałbym zapytać osoby bardziej doświadczone czy garnek elektryczny będzie odpowiedni do warzenia piwa? Planuję kupić "Clatronic EKA 3338". Chciałbym poznać waszą opinię. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Do zacierania nada się jak najbardziej. Do warzenia - mogą wystąpić problemy. Przeczytaj wątek poświęcony bliźniaczemu urządzeniu: "kociołkowi z Lidla" - tam większość zagadnień jest poruszona. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoppySailor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Korzystałem przez jakiś czas z hyundai PC200 do zacierania i warzenia. Gar bez żadnych przeróbek, w obu przypadkach działał bez zarzutu. Sprawdziłem specyfikacje obu garów i wynika ze wygląda to podobnie, ale kto wie jak wygląda to od środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi