Marusia Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Czas leci, pora na zapisy - wpis na www.wrowar.com.pl: http://www.wrowar.com.pl/2017/05/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Wklejam całość też w poście. Czemu wrowar.com.pl? Proste - nie dopilnowałam płatności domeny wrowar.pl i już na niej wisi co innego :-) Jak co roku już od 14 lat spotkamy się we Wrocławiu w gronie piwowarów domowych w ramach Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich odbywających się obecnie jako część inegralna Wrocławskiego Festiwalu Dobrego Piwa. Spotkanie tym razem w wersji namiotowej – w strefie Beer Geeka – plan terenu zamieścimy wkrótce. Prosimy o zapisywanie się na spotkanie za pomocą formularza: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyMw-d-ndZ6NqJ4ssNQ29016tzH_nkAs1-faPc8KphKXSFnA/viewform Każdy uczestnik otrzyma okolicznościowy t’shirt, a może też i jakiś dodatkowy fajny upominek – pod warunkiem, że zapisze się najpóźniej do 15 maja, bo jest to ostateczny termin na zamówienie nadruków w drukarni. Po wypełnieniu formularza tym miejscu możecie sprawdzić, czy jesteście na liście: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10KAUmAnbBq_pMUiUFAQqilLNO1ColRWam44a1XxIJ0A/edit?usp=sharing Ja już się zapisałam ;-) Edytowane 2 Maja 2017 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi_WRO Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Czas leci, pora na zapisy - wpis na www.wrowar.com.pl: http://www.wrowar.com.pl/2017/05/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Wklejam całość też w poście. Czemu wrowar.com.pl? Proste - nie dopilnowałam płatności domeny wrowar.pl i już na niej wisi co innego :-) Jak co roku już od 14 lat spotkamy się we Wrocławiu w gronie piwowarów domowych w ramach Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich odbywających się obecnie jako część inegralna Wrocławskiego Festiwalu Dobrego Piwa. Spotkanie tym razem w wersji namiotowej – w strefie Beer Geeka – plan terenu zamieścimy wkrótce. Prosimy o zapisywanie się na spotkanie za pomocą formularza: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyMw-d-ndZ6NqJ4ssNQ29016tzH_nkAs1-faPc8KphKXSFnA/viewform Każdy uczestnik otrzyma okolicznościowy t’shirt, a może też i jakiś dodatkowy fajny upominek – pod warunkiem, że zapisze się najpóźniej do 15 maja, bo jest to ostateczny termin na zamówienie nadruków w drukarni. Po wypełnieniu formularza tym miejscu możecie sprawdzić, czy jesteście na liście: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10KAUmAnbBq_pMUiUFAQqilLNO1ColRWam44a1XxIJ0A/edit?usp=sharing Ja już się zapisałam ;-) Po kliknięciu w drugi link odsyła mnie również do formularza, nie wiem czy tylko mnie czy może coś jest nie tak z linkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Warunek uczestnictwa to 5L piwa własnego wyrobu, zgadza się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Tak, najlepiej same "sztosy" Skajo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nidzwiadekk Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 5 litrów piwa musi być w jednym stylu, czy można przynieść kilka różnych? Czy można przynieść więcej niż 5litrów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Można kilka różnych, można więcej. Na poprzednie spotkanie przyniosłem więcej, przy okazji za jedno nadprogramowe się wymieniłem z innym piwowarem. 5 litrów to minimum do częstowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramnic Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) A jak wygląda sprawa z kegami, jest wystarczająca ilość miejsca? Chciałbym przynieść swój keg z instalacją do wyszynku. Oraz czy byłby jakiś dostęp do wody? Mam zbudowany jockey box i potrzebowałbym nalać do niego wody, aby móc chłodzić piwo w przepływie. Edytowane 2 Maja 2017 przez Ramnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 W jakich godzinach będzie odbywało się spotkanie? Albo o jakich najlepiej wpaść? Niestety mam tego dnia trochę do załatwienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 W jakich godzinach będzie odbywało się spotkanie? Albo o jakich najlepiej wpaść? Niestety mam tego dnia trochę do załatwienia... Nie wiem jak to w tym roku będzie, ale w zeszłym spotkanie zamknięte tylko dla piwowarów odbywało się od ok. godz. 13, a bodajże od 16 mogli wchodzić goście z zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Czas leci, pora na zapisy - wpis na www.wrowar.com.pl: http://www.wrowar.com.pl/2017/05/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Wklejam całość też w poście. Czemu wrowar.com.pl? Proste - nie dopilnowałam płatności domeny wrowar.pl i już na niej wisi co innego :-) Jak co roku już od 14 lat spotkamy się we Wrocławiu w gronie piwowarów domowych w ramach Wrocławskich Warsztatów Piwowarskich odbywających się obecnie jako część inegralna Wrocławskiego Festiwalu Dobrego Piwa. Spotkanie tym razem w wersji namiotowej – w strefie Beer Geeka – plan terenu zamieścimy wkrótce. Prosimy o zapisywanie się na spotkanie za pomocą formularza: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyMw-d-ndZ6NqJ4ssNQ29016tzH_nkAs1-faPc8KphKXSFnA/viewform Każdy uczestnik otrzyma okolicznościowy t’shirt, a może też i jakiś dodatkowy fajny upominek – pod warunkiem, że zapisze się najpóźniej do 15 maja, bo jest to ostateczny termin na zamówienie nadruków w drukarni. Po wypełnieniu formularza tym miejscu możecie sprawdzić, czy jesteście na liście: https://docs.google.com/spreadsheets/d/10KAUmAnbBq_pMUiUFAQqilLNO1ColRWam44a1XxIJ0A/edit?usp=sharing Ja już się zapisałam ;-) No i się spóźniłem ale i tak się zapiszę Napisałem 3 rodzaje piw, czy będzie można coś później dopisać / zmienić czy to jest ostateczna lista? W sumie 5L to nie dużo W jakich godzinach będzie odbywało się spotkanie? Albo o jakich najlepiej wpaść? Niestety mam tego dnia trochę do załatwienia... Nie wiem jak to w tym roku będzie, ale w zeszłym spotkanie zamknięte tylko dla piwowarów odbywało się od ok. godz. 13, a bodajże od 16 mogli wchodzić goście z zewnątrz. Ja będę pewnie około 14 =| Edytowane 19 Maja 2017 przez Michal_87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repcak92 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Powiedzcie mi Dobrzy Ludzie, bo ja nieobyty w piwowarskich spotkaniach...#1 Z tego, co pamiętam, przy wejściu na Festiwal jest ochrona i chyba nawet sprawdzali mi ostatnio plecak. Wystarczy powiedzieć, że się idzie na spotkanie piwowarów i już, ot tak, można wnieść skrzynkę piwa?#2 Czy będzie można doprecyzować piwka wpisane w formularzu? Czy to po prostu była informacja orientacyjna?#3 Czy gdybyśmy po spotkaniu chcieli jeszcze pokręcić się po Festiwalu, to będzie szansa przechować gdzieś skrzynkę do wieczora? (trochę szkoda skrzynki, wiecie;) a paradować z tym po stadionie też głupio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Powiedzcie mi Dobrzy Ludzie, bo ja nieobyty w piwowarskich spotkaniach... #1 Z tego, co pamiętam, przy wejściu na Festiwal jest ochrona i chyba nawet sprawdzali mi ostatnio plecak. Wystarczy powiedzieć, że się idzie na spotkanie piwowarów i już, ot tak, można wnieść skrzynkę piwa? #2 Czy będzie można doprecyzować piwka wpisane w formularzu? Czy to po prostu była informacja orientacyjna? #3 Czy gdybyśmy po spotkaniu chcieli jeszcze pokręcić się po Festiwalu, to będzie szansa przechować gdzieś skrzynkę do wieczora? (trochę szkoda skrzynki, wiecie;) a paradować z tym po stadionie też głupio) @1 tak @2 orientacyjnie @3 po spotkaniu nie bedziesz sie w stanie kręcić po stadionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Dokładnie jak Markos227 napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repcak92 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 No i dzięki bardzo, zwłaszcza za ad.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 apelowałbym o trochę kultury, żeby nie było wynoszenia ludzi jak w roku ubiegłym... a jak ktoś ma słabą głowę i wole to niech przyniesie sobie naparstek zamiast kufla. bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) O której godzinie się zaczyna? Edytowane 26 Maja 2017 przez Patrickll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 #3 Czy gdybyśmy po spotkaniu chcieli jeszcze pokręcić się po Festiwalu, to będzie szansa przechować gdzieś skrzynkę do wieczora? (trochę szkoda skrzynki, wiecie;) a paradować z tym po stadionie też głupio) Spacer ze skrzynką z logiem Tyskie bezcenny apelowałbym o trochę kultury, żeby nie było wynoszenia ludzi jak w roku ubiegłym... a jak ktoś ma słabą głowę i wole to niech przyniesie sobie naparstek zamiast kufla. Raz człowiek nie przyjedzie w sobotę i takie coś go ominie bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_87 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Powiedzcie mi Dobrzy Ludzie, bo ja nieobyty w piwowarskich spotkaniach... #1 Z tego, co pamiętam, przy wejściu na Festiwal jest ochrona i chyba nawet sprawdzali mi ostatnio plecak. Wystarczy powiedzieć, że się idzie na spotkanie piwowarów i już, ot tak, można wnieść skrzynkę piwa? #2 Czy będzie można doprecyzować piwka wpisane w formularzu? Czy to po prostu była informacja orientacyjna? #3 Czy gdybyśmy po spotkaniu chcieli jeszcze pokręcić się po Festiwalu, to będzie szansa przechować gdzieś skrzynkę do wieczora? (trochę szkoda skrzynki, wiecie;) a paradować z tym po stadionie też głupio) @1 tak @2 orientacyjnie @3 po spotkaniu nie bedziesz sie w stanie kręcić po stadionie W sumie to dobrze wiedzieć, bo nie pomyślałem aby wziąć skrzynkę bo co miałbym z nią potem zrobić Teraz trzeba tylko nocleg ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Wiadomo już coś o godzinie spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzSuspensu Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 (edytowane) Sobota 13:00-16:30. http://www.festiwaldobregopiwa.pl/program/pelny-program Edytowane 7 Czerwca 2017 przez MistrzSuspensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Pełna informacja wraz z planem tutaj: http://www.wrowar.com.pl/2017/06/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Do zobaczenia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 apelowałbym o trochę kultury, żeby nie było wynoszenia ludzi jak w roku ubiegłym... a jak ktoś ma słabą głowę i wole to niech przyniesie sobie naparstek zamiast kufla. Raz człowiek nie przyjedzie w sobotę i takie coś go ominie w krafcie taka nuda jak w polskim filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Pełna informacja wraz z planem tutaj: http://www.wrowar.com.pl/2017/06/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Do zobaczenia :-) zasadnicze pytania: - czy można zostawić wcześniej towar? - czy jest możliwość schłodzenia towaru? - czy spotkanie będzie pod dachem? z obrazka wynika że teren warsztatów znajduje się poza obrębem stadionu, w strefie kibiców gości? - czy będzie możliwość podłączenia chłodziarek do prądu? - czy będzie możliwość przepłukania kufli/naparstków w obrębie warsztatów? być może quboland zna odpowiedzi ale lepiej by nie odbierał ciągle telefonów w tej samej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramnic Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Pełna informacja wraz z planem tutaj: http://www.wrowar.com.pl/2017/06/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Do zobaczenia :-) zasadnicze pytania: - czy można zostawić wcześniej towar? - czy jest możliwość schłodzenia towaru? - czy spotkanie będzie pod dachem? z obrazka wynika że teren warsztatów znajduje się poza obrębem stadionu, w strefie kibiców gości? - czy będzie możliwość podłączenia chłodziarek do prądu? - czy będzie możliwość przepłukania kufli/naparstków w obrębie warsztatów? być może quboland zna odpowiedzi ale lepiej by nie odbierał ciągle telefonów w tej samej sprawie Plus ja dorzucę pytanie, czy będzie dostęp do jakiejś bieżącej wody/kranu? Mam chłodziarkę bez prądu i potrzebuję napełnić ją wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Pełna informacja wraz z planem tutaj: http://www.wrowar.com.pl/2017/06/spotkanie-piwowarow-domowych-10-czerwca-2017/ Do zobaczenia :-) zasadnicze pytania: - czy można zostawić wcześniej towar? - czy jest możliwość schłodzenia towaru? - czy spotkanie będzie pod dachem? z obrazka wynika że teren warsztatów znajduje się poza obrębem stadionu, w strefie kibiców gości? - czy będzie możliwość podłączenia chłodziarek do prądu? - czy będzie możliwość przepłukania kufli/naparstków w obrębie warsztatów? być może quboland zna odpowiedzi ale lepiej by nie odbierał ciągle telefonów w tej samej sprawie Plus ja dorzucę pytanie, czy będzie dostęp do jakiejś bieżącej wody/kranu? Mam chłodziarkę bez prądu i potrzebuję napełnić ją wodą. woda bieżąca na pewno będzie w toaletach na stadionie (chyba, że będą zamknięte i zamiast nich to tojtoje się pojawią - co jest możliwe wg. obrazka.....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi