maniek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam wszystkich Piwowarów Mam na imię Marek i jestem początkującym alko.... znaczy się piwowarem Od czasu obejrzeniu filmu "Jestem piwowarem domowym" przeglądam fora o browarkach domowych i myślę, że znalazłem hobby na dłuuugie lata Obecnie jestem na etapie kompletowania zestawu. Warunki do warzenia mam nie najgorsze ( podpiwniczony letniak z kuchnią węglową do małego remontu ) Planuję zacząć od razu od zacierania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 a witamy coraz więcej nas na Wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 I ja również witam krajana. Niech Ci piwo fermentuje, dobrze smakuje a browar szybko rozrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terry Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Proszę bardzo! Pierwsze wymierne efekty pojawienia się filmu. Nowego piwowara witamy bardzo serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witamy Brawo zaczynaj od zacierania, i ja tak zrobiłem. Nie neguję piw z puszki to tez jest dobre na początek jak się nie posiada sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam, Dobrze kombinujesz, zacznij od zacierania. Jest trochę więcej pracy co przedłuża czas uwarzenia warki ale przyjemność nieporównywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witaj, też zacząłem od zacierania i wszystkim początkującym piwowarom polecam taki sposób warzenia piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Planuję zacząć od razu od zacierania To jest zdrowe podejście do tematu, najlepiej od początku rzucać się na głęboką wode, nie ma co się taplać w bajorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam zdeterminowanego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam i życzę powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi