Kastuog Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam, Jestem w posiadaniu zdobycznych płatków drzewa tekowego. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Czy warto wrzucać je na fermentacje cichą? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Jestem w posiadaniu zdobycznych płatków drzewa tekowego. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia? Czego to ludzie nie wymyślą, aby tylko błysnąć oryginalnością Dla mnie można do piwa i płatki z podkładów kolejowych wrzucić (najlepiej z tych używanych na trasach z pociągami osobowymi) tylko trzeba wiedzieć co i dlaczego robimy. Dlaczego to sobie sam odpowiedz, a co to Ci może odpowie uważna lektura https://pl.wikipedia.org/wiki/Teczyna mrmrooz i dirk gently 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kastuog Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Coż, nie pozostało mi nic innego jak ściągnąć czapkę z głowy. Nie doczytałem za pierwszym razem. Super drewno ale toksyczne i słabo przyjmuje wodę. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się