daniol88 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witajcie! Na forum jestem już od jakiegoś czasu, ale jak dotąd jeszcze się nie przywitałem. Do tej pory głównie czytałem to forum oraz wiki, ale na wszystko przychodzi czas:) Piwko warzę w Siedlcach i mam na swoim koncie 3 warki, kolejna fermentuje, a w planach mam już następną. Nie sądziłem, że warzenie piwa to taka wciągająca sprawa. No może warzenie oraz degustacja:) Bardzo fajne jest to forum. Już miałem okazję skorzystać z wątku ,,OSTRY DYŻUR" i byłem zaskoczony tak szybką, a zarazem bardzo pomocną odpowiedzią. Pozdrawiam Wszystkich i proszę o wyrozumiałość w początkujących i być może dla niektórych bardzo oczywistych pytaniach, które zadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Pozdrawiam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Paczaj Zośka pozdrawiajo mnie Jak coś trzeba mieszkam w sumie niedaleko to mogę coś podpowiedzieć lub poratować drożdżem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.M Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniol88 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nie wiedziałem, że jest aż tylu piwowarów z Siedlec i okolic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Powodzenia Nie wiedziałem, że jest aż tylu piwowarów z Siedlec http://www.piwo.org/membermap/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.M Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kilku się znajdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi