frycek1987 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Daa tygodnie temu zostawiłem moją drugą warkęz brewkitu. Dzisiaj zajrzałem do niej i ujrzałem taki widok https://ibb.co/giYYOF Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć co to może być, czy to drożdże czy infekcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralphinistrator Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 A wystarczylo przejrzec kilka stron wątku o infekcjach i juz moglbys spac spokojnie. Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 czy to drożdże czy infekcja? wg mnie infekcja drożdżowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frycek1987 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 To jestem spokojny, bo spanikowałem trochę zastając taki widok. Dobrze rozumiem ze pływające drożdże są oznaką fermentacji i opadną jak ona się skończy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorgall Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 To jestem spokojny, bo spanikowałem trochę zastając taki widok. Dobrze rozumiem ze pływające drożdże są oznaką fermentacji i opadną jak ona się skończy? To drożdże,tego panie nie zrozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Skończą kiedy skończą a pływać w wiadrze po fermentacji to potrafią dłuuugo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi