dziadek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Zauważyłem,że coraz więcej nowych forumowiczów nie posiadają imion,nigdzie nie mieszka i nigdy się nie urodzili.Wstydzą się tego czy nas lekceważą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Daj spokój, to jest internet, nigdy nie wiadomo gdzie i na kogo trafisz, mają prawo do odrobiny ostrożności na początek. Sam kiedys żałowałem, że podałem za dużo danych o sobie, jak jakiś psychol zaczął mnie nękać telefonicznie; od tej pory jestem ostrożniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 ostrożność ostrożnością, ale podanie imienia, miasta i daty urodzenia (dzień i miesiąc) nie jest jeszcze takim strasznym odkrywaniem. Taki anonim chce żeby mu pomóc zdobyć cośtam i gdyby podał miasto to byłoby dużo łatwiej pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Na moje wystarczyłoby imię i miejscowość (albo jej okolica). No w ostateczności powiat. Data urodzenia? Ja swojej nie zwykłem podawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Włącze sie do dyskusji. Otóż gdyby mój kolega Adam,a nasz portalowy kolega rubezahl,nie podał swoich podstawowych danych nie wiedziałbym że 300 metrów o demnie mieszka piwowar domowy. A tych piwowarów z okolicy też nie dane było by mi poznać. A tak już razem spotkaliśmy się na wspólnej imprezie. Mozna też robić wspólne zakupy,wymiana gęstwy i takie tam...., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 albo np poratować kapslownicą w czasie rozlewu gdyby greta się rozsypała;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Daj spokój, to jest internet, nigdy nie wiadomo gdzie i na kogo trafisz, mają prawo do odrobiny ostrożności na początek. Sam kiedys żałowałem, że podałem za dużo danych o sobie, jak jakiś psychol zaczął mnie nękać telefonicznie; od tej pory jestem ostrożniejszy. Ostrożność na początku , a później już można podawać dane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zauważyłem,że coraz więcej nowych forumowiczów nie posiadają imion,nigdzie nie mieszka i nigdy się nie urodzili.Wstydzą się tego czy nas lekceważą? Może jest tak, jak w jednym z moich ulubionych dowcipów związanych z internetem :smilies: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi