e-prezes Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 (edited) No to żałuj... Ja byłem tylko parę godzin, bo musieliśmy odwieźć "młodą". Noclegu nie planowaliśmy. Mam dylemat czy obecna miejscówka jest lepsza od poprzedniej w Liwie. Obie mają swoje wady i zalety. Dzięki za świetną imprezę, kwas Kamila, piwa SLPD oraz piwa browaru ze Zwolenia i w Siedlcach, za rozmowy, itp. Do zobaczenia za rok. PS. Kamil proszę o przepis na taki kwas. Edited July 23, 2017 by e-prezes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilo Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 Dziękuję wszystkim za przybycie i za super imprezę, którą uświetniliście swoją obecnością. Całe piwo około 200L i wiele innych trunków poszło zespół grał świetnie! Za rok mam nadzieję że uda nam się zorganizować jeszcze lepszą imprezę. Ps. Tomku co do kwasu chlebowego to się zgadamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Filipowicz (karolef) Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 A gdzie można znaleźć zdjęcia z imprezy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Kilka zrobiłem. Wrzucić tu czy na FB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilo Posted July 24, 2017 Author Share Posted July 24, 2017 Wrzucaj śmiało, jak możesz to i w tym wątku wrzuć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Filipowicz (karolef) Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Też bym był wdzięczny. Ja robiłem telefonem ale nie za bardzo wyszły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 (edited) Niekoniecznie po kolei... Ot taka wizja imprezy. Tyle mam. Edited July 26, 2017 by e-prezes Kamilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted July 30, 2017 Share Posted July 30, 2017 (edited) Tylko ja robiłem zdjęcia? Chętnie obejrzę jak to wyglądało po moim odjeździe. Edited July 30, 2017 by e-prezes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Filipowicz (karolef) Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 No chyba wielu innych nie robiło zdjęcia. Ja tj pisałem zrobiłem zdjęcia,ale może jakieś tylko ze 3 wyjdzione. Jeszcze ktoś robił zdjęcia całej Loży, ale jeszcze nie widziałem tych zdjęć, mam tylko taką incepcję ... zdjęcie gościa co robił nam zdjęcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-prezes Posted August 2, 2017 Share Posted August 2, 2017 (edited) Liczyłem na smarfonowców, bo tych z "puszką" to nie widziałem nikogo innego. Edited August 2, 2017 by e-prezes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Filipowicz (karolef) Posted August 7, 2017 Share Posted August 7, 2017 https://drive.google.com/open?id=0BwX1DLBPxaBqMnJQMndVTDMyOVE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts