Matz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, Chciałem w niedziele uwarzyć APA z zestawu z CentrumPiwowarstwa. Niestety właśnie się zorientowałem, że zgubiłem kartkę na której rozpisane było zacieranie oraz chmielenie. Posiada ktoś takową, albo chociaż mógłby ktoś wesprzeć wiedzą? Drożdże FM52. Nie chciałbym aby to była bomba chmielowa której nie da rady wypić nikt poza mną, bardziej zależałoby mi na aromacie. Pale Ale 3,2 kg Caramunich ® typ II 0,15 kg Crystal Light 0,15 kg płatki orkiszowe 0,2 kg Marynka, granulat 15 g Cascade US, granulat 120 g Simcoe, granulat 50 g mech irlandzki 10g Edytowane 7 Lipca 2017 przez Matz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Napisz do nich pewnie ci wyślą kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Myślę, że ciężko będzie o to w sobotę Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Myślę, że ciężko będzie o to w sobotę Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka Warzyli wczoraj https://www.facebook.com/warzenie/?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matz Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Pytałem ponieważ był piątek po ich godzinach pracy :] Informacja, że warzyli wczoraj/przedwczoraj dała mi tyle co zeszłoroczny śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Pytałem ponieważ był piątek po ich godzinach pracy :] Informacja, że warzyli wczoraj/przedwczoraj dała mi tyle co zeszłoroczny śnieg. https://www.browar.biz/centrumpiwowarstwa/kontakt Jest podany numer "nagłe wypadki" Matz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi