paradox Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dnia 2.11.2017 o 14:13, tomitomi13 napisał: Witam, do longnecków pasują tez wszystkie skrzynki po napojach JOHN LEMON, FRITZ KOLA i tego typu innych wynalazkach. W Poznaniu można je kupić w sklepie http://oryginalnenapoje.pl/ na Nieszawskiej 1. Wysyłają też jak ktoś jest spoza Poznania:) Dzisiaj nabyłem 12x0,33l połówkowe skrzynki do Longnecków. czy ja Cię dobrze zrozumiałem, że wzmiankowany dystrybutor napojów, po odpowiedniej gratyfikacji finansowej, odstępuje puste skrzynki które walają się po magazynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomitomi13 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 53 minuty temu, paradox napisał: czy ja Cię dobrze zrozumiałem, że wzmiankowany dystrybutor napojów, po odpowiedniej gratyfikacji finansowej, odstępuje puste skrzynki które walają się po magazynie? Dokładnie tak. Na miejscu płaciłem: 8pln za półkastę na 12 longnecków (taka jak załączyłem na zdjeciu) albo 8 pln za kastę na 24 longnecki (np jest to skrzynka po FRITZ COLA). Nie wiem ile przesyłka tylko bo odbierałem osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi