Pierre Celis Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kombucha – herbata fermentowana mieszanką drożdży i bakterii. Moja najnowsza zajawka. Dziś po raz pierwszy robię ją samodzielnie w domu. The post Domowa kombucha – Jak zrobić? appeared first on Małe Piwko Blog. View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Narzeczona robi od około 3 lat na jednym "grzybku" Fajna sprawa szczegolnie na upalne dni, cos ala Ice Tea cytrynowa. Natomiast po mocniejszym zakwaszeniu używa jako ocet herbaciany do dokwaszania przypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się