Jump to content

[Blog Dori]Belgian Pale Ale – wskazówki do zacierania, chmielenia, fermentacji


Pierre Celis

Recommended Posts

Zacieranie – Zacieranie jest dość proste. Możemy przeprowadzić zacieranie jednotemperaturowe, przetrzymując zacier około jednej godziny w temperaturze 66-68°C lub stosując zacieranie sterowane temperaturowo np. według następującego schematu: 40 minut w 64°C 20 minut w 72°C wygrzew do 76°C i filtracja Gotowanie i chmielenie – BPA gotujemy standardowo 60-70 minut. Chmielimy […]

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.