Sneer Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Hej. Na starość mnie wzięło na warzenie piwa. Dopiero zaczynam. Za mną 11 warek, z czego dwie pierwsze z puszek. Jestem z okolic Kętrzyna, ciekaw jestem czy w promieniu 50km jest jeszcze jakiś domowy piwowar. W sobotę się ożeniłem i na moim przyjęciu ślubnym (nie było wesela, bo ja już wiekowy jestem i nie pierwszy ślub niestety) jedynym alkoholem było piwo mojej własnej produkcji. Miałem 4 style piwne: American Amber Ale, Australian Pale Ale, Coffee Milk Stout i West Coast IPA. O dziwo, niewielu z obecnych kumało coś na temat piw innych niż light lager, a wszystkim smakowało i byli w szoku, że można samodzielnie zrobić dobre i ciekawe piwo. Przedstawiam też własnej produkcji etykietę na piwo ślubne. Witam i pozdrawiam. Liczę, że wycisnę od Was sporo wiedzy. Mazury/Kętrzyn/Korsze Edytowane 13 Listopada 2017 przez Sneer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 34 minuty temu, Sneer napisał: ciekaw jestem czy w promieniu 50km jest jeszcze jakiś domowy piwowar. Sprawdź na mapie: https://www.piwo.org/membermap/ Powodzenia: dużego w warzeniu - większego w małżeństwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi