burymichu Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Kod rabatowy "superstart" = 20% rabatu na: zestawy startowe, zestawy surowców na bazie ekstraktów i na bazie słodów. Znalezione w necie - nie jestem związany z firmą Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Mnie drażni na ich stronie, że w zestawach nie pisze ile czego dają. Oraz nie mogę wybrać sobie innych drożdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolin Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) nie piszą pewnie z tego powodu by ktoś sobie nie kopiował ich pomysłów, tak mi się przynajmniej wydaje. Znalezione w necie pewnie na pewnym blogu na filmiku Edytowane 28 Listopada 2017 przez Wolin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burymichu Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Godzinę temu, Wolin napisał: nie piszą pewnie z tego powodu by ktoś sobie nie kopiował ich pomysłów, tak mi się przynajmniej wydaje. Znalezione w necie pewnie na pewnym blogu na filmiku Na profilu FB Browamatora. Fakt - jest tam link do pewnego bloga i do filmiku. Mam się zacząć biczować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolin Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 jak najbardziej, szło napisać normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burymichu Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 2 godziny temu, Wolin napisał: jak najbardziej, szło napisać normalnie. Normalnie, czyli jak? A z resztą - co to ma do rzeczy. Kto chce, ten skorzysta, kto nie chce - nie musi. Koniec wątku, bo tu jakiś absurd się wkrada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi