grzesiuu Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Zakaz reklamy piwa w telewizji. Korporacje są niezadowolone....http://www.dziennikpolski24.pl/aktualnosci/gospodarka/a/zakaz-reklamy-piwa-w-telewizji-nie-rozwiazuje-zadnego-problemu,12738809/#komentarz-47856164 Edytowane 7 Grudnia 2017 przez grzesiuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jestem za.Może ludzie zaczną pić Piwo a nie te siki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 15 godzin temu, grzesiuu napisał: ... Większej czcionki już się nie dało? Jak już kiedyś pisałem, na b.biz został wypracowany pewien schemat publikowania wiadomości z mediów i myślę, że warto wprowadzić podobny tutaj - skuteczny, sprawdzony, czytelny etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 17 godzin temu, grzesiuu napisał: Korporacje są niezadowolone.... Odkrył jeden prosty trick, zobacz więcej [MEMY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Sama czcionka mi się załączyła w dużym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 6 godzin temu, grzesiuu napisał: Sama czcionka mi się załączyła w dużym rozmiarze. Fajnie, że wyedytowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi