Phob Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 dziękuję za rady, to były moje pierwsze dwie warki z tymi drożdzami więc będę miał nauczkę na przyszłość obecnie szykuje sie do AIPA na us 05, na ktorych juz jedna warke robiłem, jednak będę bardziej uważał na temperaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek86 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 A ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące temperatury fermentacji. Do tej pory warzyłem z brew-kitów i w tych zestawach były dołączone drożdże "no name". O ile Hary86 i Gawron wytłumaczyli gdzie szukać info o poszczególnych szczepach drożdży, to jak ustalić najlepszą temperaturę przy takich "no name"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki161 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zaloz temperature fermentacji 16-17 i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się