Skocz do zawartości

Pierwsze zacieranie PA i klapa


Phob

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące temperatury fermentacji. Do tej pory warzyłem z brew-kitów i w tych zestawach były dołączone drożdże "no name".

O ile Hary86 i Gawron wytłumaczyli gdzie szukać info o poszczególnych szczepach drożdży, to jak ustalić najlepszą temperaturę  przy takich "no name"?

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.