e-prezes Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Po tym jak słyszę, że Brewicz też pierwszą warkę zakontraktował w obcym browarze jest dla mnie zgoła dziwnym, że wciąż i szczególnie przy tym browarze takie praktyki mają miejsce. Co jest tego przyczyną? Sanepid, GUM czy UC stoi na przeszkodzie, by warzyć po zatwierdzeniu urządzeń i podmiotu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 24 minuty temu, e-prezes napisał: Po tym jak słyszę, że Brewicz też pierwszą warkę zakontraktował w obcym browarze jest dla mnie zgoła dziwnym, że wciąż i szczególnie przy tym browarze takie praktyki mają miejsce. Co jest tego przyczyną? Sanepid, GUM czy UC stoi na przeszkodzie, by warzyć po zatwierdzeniu urządzeń i podmiotu?! Trzeba by zapytać Karola. Widocznie restauracja już gotowa a browar nie. By zarabiać kasę kupią piwo od sąsiadów. Podobnie było ostatnio w Świnoujściu czy też w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 No właśnie nie dotyczy to tylko jednego browaru. W przypadku wielu firm od rejestracji do pierwszego warzenia mija 16-24 miesięcy. Często wszystko jest gotowe, a w urzędzie nie. O to mi biega... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się