Skocz do zawartości

Kontrakty nowych browarów rzemieślniczych/restauracyjnych


Rekomendowane odpowiedzi

Po tym jak słyszę, że Brewicz też pierwszą warkę zakontraktował  w obcym browarze jest dla mnie  zgoła dziwnym, że wciąż i szczególnie przy tym browarze takie praktyki mają miejsce. Co jest tego przyczyną? Sanepid, GUM czy UC stoi na przeszkodzie, by warzyć po zatwierdzeniu urządzeń i podmiotu?!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

24 minuty temu, e-prezes napisał:

Po tym jak słyszę, że Brewicz też pierwszą warkę zakontraktował  w obcym browarze jest dla mnie  zgoła dziwnym, że wciąż i szczególnie przy tym browarze takie praktyki mają miejsce. Co jest tego przyczyną? Sanepid, GUM czy UC stoi na przeszkodzie, by warzyć po zatwierdzeniu urządzeń i podmiotu?!

Trzeba by zapytać Karola. Widocznie restauracja już gotowa a browar nie. By zarabiać kasę kupią piwo od sąsiadów. Podobnie było ostatnio w Świnoujściu czy też w Poznaniu

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No właśnie nie dotyczy to tylko jednego browaru. W przypadku wielu firm od rejestracji do pierwszego warzenia mija 16-24 miesięcy. Często wszystko jest gotowe, a w urzędzie nie. O to mi biega...

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.