Mason Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jako świeży użytkownik forum witam się z wszystkimi. W piwowarstwie domowym stawiam swoje pierwsze kroki, ale już pierwsze samodzielnie uwarzone piwo przekonało mnie że warto . Zamieszkuję w Młochowie, pod Warszawą a na co dzień spełniam się jako szumnie zwany pracownik naukowy W objęcia piwowarstwa domowego pchnęła mnie ciekawość, mizeria piwna w sklepach a także... przeznaczenie. Moje nazwisko brzmi Chmielarz Tak więc witam serdecznie forumową społeczność, wasze zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witaj Chmielarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam serdecznie kolegę, posiadając tak zacne nazwisko nie może wyniknąć z tego nic innego, jak tylko powiązanie z domowym piwowarstwem Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A i ja witam:) a nazwisko pierwsza klasa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 I jo witom, Jak mosz nazwisko Chmielarz to musisz chmielić. Jo znom pełno Piwoń'ów jednak te gizdy nie są od piwa yno chyba od kwiotków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam. No to chmiel, tylko żebyś nie przesadził z IBU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Witam i życzę powodzenia przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Miło nam powitać piwowara i naukowca. Może Ty się czegoś nauczysz od nas a my od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam na forum Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Ignac99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam i powodzenia przy warzeniu życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi