Phob Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Cześć pisałem już o tym w innym wątku, jednak musze prosić o pomoc kogos z okolicy, żeby ocenił moje piwo. od czasu warzenia z zacieraniem moje warki są zupelnie inne w smaku niż te, które robiłem z ekstraktów, mają (jak dla mnie) dziwny posmak oraz zapach jest ktoś z Łodzi, kto byłby chętny pomóc oraz posiada takie umiejętności, żeby ocenić z czego wynika ten dany smak/zapach? z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phob Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 To może jest ktoś komu mógłbym wysłać ostatnie wypociny żeby ocenił, ponieważ smak po warzenia z zacieraniem jest tak inny i dziwny że aż mam ochotę wrócić do ekstraktow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Ej, a nie ma już w Łodzi depozytu i/lub spotkań w Piwotece? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Mogę spróbować A 11 lutego o 15 w Piwotece jest spotkanie Łódzkiego oddziału PSPD, to tam będzie więcej chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi