Gabi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zostałam "zarażona wirusem" piwowarzenia przez kilkoro znajomych . Powiem tylko jedno - to strasznie fajny " wirus" . Pozdrawiam wszystkich piwowarów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witaj Gabi. Toś to kolejna piwowarka w naszym gronie. Ciekaw jestem czym się objawił ten "wirus". Będziesz warzyć czy już warzysz? Prośba byś wypełniła profil.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Ciekaw jestem czym się objawił ten "wirus". Będziesz warzyć czy już warzysz? Początki mojej "choroby" przebiegały prawie bezobjawowo . Poznałam wspaniałych piwowarów . Później moje kubki smakowe zostały "podrażnione " smakiem piwa dori i weny . A później to już poszło ............. Mam dwie warki "leżakujące" , jedna jest w "trakcie", czwarta będzie warzona jutro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witaj Gabi opisuj swoje poczynania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witamy następnego rodzyneczka. Szkoda że piwowarstwo jest zdominowane przez facetów. Kobiety mają naturalny dar subtelnego rozpoznawania, smaków, zapachów i kolorów. Pozdrawiam i życzę powodzenia w piwowarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam...i o zdrowie nie pytam bo czytam ,że niewątpliwie doskonałe:cool: Patrząc na twojego avatara(cieszynianka-pod ochroną) wnioskuję ,że to te Zebrzydowice w KSIĘSTWIE CIESZYŃSKIM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A to zacierałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam...i o zdrowie nie pytam bo czytam ,że niewątpliwie doskonałe:cool:Patrząc na twojego avatara(cieszynianka-pod ochroną) wnioskuję ,że to te Zebrzydowice w KSIĘSTWIE CIESZYŃSKIM Tak . To" te" Zebrzydowice w Księstwie Cieszyńskim . A to zacierałaś? Zacierałam . Narazie z gotowych zestawów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam i Pozdrawiam z Dzikiego Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Cześć Gabi Miło Cię tu widzieć Cieszę się, że zaczęłaś warzyć, liczę na wymianę przy kolejnym spotkaniu Do zobaczenia niebawem PS Ty zaczęłaś warzyć, a ja dla odmiany (jak widzisz na avatarze) zostałam Królową Kiełbasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No to ładne początki. Gratuluję !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No to ładne początki. Gratuluję !!! Dzięki serdeczne Do zobaczenia niebawem Do zobaczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi