Porters Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dziwny ten konkurs trochę. Pierwszy raz widzę żeby najlepszym piwem konkursowym było coś trochę lepszego niż poprawne. Najwidoczniej musiało być wyjątkowe i mega dobre... gratulacje dla zwycięzcy oraz innych, którzy staneli na pudle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielnik-jakubowy.pl Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mam nadzieję, że po prostu w do "grand prix" otwarto po prostu lepszą butelkę, w porównaniu do tej, która była oceniana w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NervGal Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Wychodzi na to, że komisja oceniająca desitkę kosiła okrutnie, a zwycięzca tej kategorii nie został należycie doceniony. No chyba, że sędziowie wybierający Grand Prix po prostu uwielbiają lagery pilsiki @bart3q Słuszna uwaga, wyjątkowo nietrafiony skrót myślowy w sytuacji, gdzie połowa kategorii to dolniaki Edytowane 12 Lipca 2018 przez NervGal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Doppelbock to też lager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśnia81 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Dnia 9.07.2018 o 21:58, krfk napisał: Metryczki eliminacyjne zostaną rozesłane przed końcem tygodnia, finałowe są w trakcie opracowania. Czy metryczki eliminacyjne zostały już wysłane? Do mnie nie dotarła :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Czy w konkursie były przewidziane jakieś nagrody w poszczególnych kategoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Oczywiście jak zawsze. Paczki spakowane jutro kurierzy mają odebrać. Myślę, że w środę - czwartek zwycięzcy powinni otrzymać swoje nagrody. Wszyscy na pudle dostaną dyplomy, statuetki, słód Vikinga, chmiele z Powiśla SJ. Dodatkowo za pierwsze miejsca są powerbanki zafundowane przez firmę DEVCOM z Katowic. Silesia Bier Majster - Robert Pawlik będzie warzył piwo Desitka w Browarze Zamkowym w Cieszynie. Premiera piwa będzie za rok na następnej imprezie w Skansenie w Chorzowie. Ponadto dostanie paletę nowych butelek ufundowaną przez firmę sloje.pl - dostawca butelek do browarów rzemieślniczych. Metryczki są w trakcie przygotowania lub może już częściowo wysłane. Zohan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzwagierCiastka Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Czy wszystkie metryczki zostały już wysłane? Ja swojej do tej pory nie otrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Cześć Przesyłka z nagrodami dotarła w całości, dziękuję i pozdrawiam serdecznie całą śląską ekipę. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Niestety jest kolega, którego kurier nie znalazł - nie chciało mu się zatelefonować pod podany nr. Napisał, że odbiorca odmówił przyjęcia paczki. Coraz mniej lubię UPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Dnia 23.07.2018 o 15:08, SzwagierCiastka napisał: Czy wszystkie metryczki zostały już wysłane? Ja swojej do tej pory nie otrzymałem. Chciałbym dowiedzieć się czemu moje piwo dostało tak dużo albo tak mało punktów co było tak lub nie tak. Do drugiego miejsca brakło mi tylko albo aż 3 punktów. Jak pisze kolega metryczka jeszcze nie dotarła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 21 godzin temu, wena napisał: Niestety jest kolega, którego kurier nie znalazł - nie chciało mu się zatelefonować pod podany nr. Napisał, że odbiorca odmówił przyjęcia paczki. Coraz mniej lubię UPS. Dlatego wole paczki odbierać w paczko macie u nas jest ich dużo.Przychodzi SMS podjeżdżam odbieram i nie jestem uzależniony od kuriera a z mojego doświadczenia to im się nigdy nie chce dzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Akurat do paczkomatu nie zmieszczą się paczki kolegi który zaliczył 4 razy podium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 A co z metryczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 5 godzin temu, ireneuszj69 napisał: Dlatego wole paczki odbierać w paczko macie u nas jest ich dużo.Przychodzi SMS podjeżdżam odbieram i nie jestem uzależniony od kuriera a z mojego doświadczenia to im się nigdy nie chce dzwonić. W tym konkursie organizator pojechał po bandzie. Akurat byłem za granicą i zaczęła do mnie odbijać się firma kurierska z pytaniem gdzie zostawić przesyłkę. Na szczęście sąsiad odebrał. Proponuję wcześniej wysłać maila gdzie wysłać paczkę, nie powinno być problemu. Co do metryczek, sędziowie byli oszczedni w słowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 1 godzinę temu, Oskkar napisał: W tym konkursie organizator pojechał po bandzie. Akurat byłem za granicą i zaczęła do mnie odbijać się firma kurierska z pytaniem gdzie zostawić przesyłkę. Na szczęście sąsiad odebrał. Proponuję wcześniej wysłać maila gdzie wysłać paczkę, nie powinno być problemu. Co do metryczek, sędziowie byli oszczedni w słowach. Chyba coś się Tobie... Zaznaczyłeś na formularzu w uwagach żeby nie wysyłali paczki do Ciebie pod koniec lipca bi jesteś za granicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 13 godzin temu, anteks napisał: Chyba coś się Tobie... Zaznaczyłeś na formularzu w uwagach żeby nie wysyłali paczki do Ciebie pod koniec lipca bi jesteś za granicą? Chyba coś się Tobie. ...pomyliło. Zdaje się, że mieliśmy inne formularze zgłoszeniowe. W formularzu V MKPD nie było punktu "uwagi". Jak wcześniej napisałem wystarczyło wysłać maila, zwłaszcza że jest okres urlopowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 @Oskkar - Bardzo się cieszę za uwagi przynajmniej masz większą aktywność na forum. Trudno w formularzu ująć wszystkie uwagi. W następnym roku napiszę w formularzu w jakich dniach kto jest w domu, jakie ma plany urlopowe i w jakich godzinach jest w pracy.. Będzie musiało się zgrać z wszystkimi odbiorcami paczek. A tak na prawdę cieszę się, że otrzymałeś paczkę, bo wysłałem ich dużo, a tylko jako drugi potwierdziłeś otrzymanie przesyłki. Co do konkursu w roku przyszłym bardzo się zastanawiam czy będę go organizował . FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 20 minut temu, wena napisał: @Oskkar - Bardzo się cieszę za uwagi przynajmniej masz większą aktywność na forum. Trudno w formularzu ująć wszystkie uwagi. W następnym roku napiszę w formularzu w jakich dniach kto jest w domu, jakie ma plany urlopowe i w jakich godzinach jest w pracy.. Będzie musiało się zgrać z wszystkimi odbiorcami paczek. A tak na prawdę cieszę się, że otrzymałeś paczkę, bo wysłałem ich dużo, a tylko jako drugi potwierdziłeś otrzymanie przesyłki. Co do konkursu w roku przyszłym bardzo się zastanawiam czy będę go organizował . Wena, nie bierz mojej uwagi zbyt osobiście, chciałem zwrócić uwagę na problem, który może wystąpić w wakacje. Pamiętam z Łódzkiego KPD jak organizator rozsyłał maile ws nagród. Niestety dostarczenie nagród było niesamowicie rozciągnięte w czasie. U Ciebie wszystko odbyło się błyskawicznie co uważam za plus. Rodzaj nagród również na plus. Chętnie wezmę udział za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zohan Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Kurczę, 3 tygodnie od ogłoszenia wyników i większość otrzymała nagrody a i tak psioczenie. Ja nie otrzymałem jeszcze wszystkich nagród z jednego konkursu, który odbył się w maju Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz76 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 8 minut temu, Zohan napisał: Kurczę, 3 tygodnie od ogłoszenia wyników i większość otrzymała nagrody a i tak psioczenie. Chciałem cos napisac ale już ładniej i grzeczniej ty to wyraziłeś niż ja bym to zrobił ?? Zohan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cząsi Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Cześć Potwierdzam otrzymanie paczki z nagrodami - paczka cała i zdrowa (co nie zawsze ma miejsce w paczkomatach...). Metryczkę dostałem wczoraj wieczorem. Za jedno i drugie dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Dnia 29.07.2018 o 14:26, Oskkar napisał: Chyba coś się Tobie. ...pomyliło. Zdaje się, że mieliśmy inne formularze zgłoszeniowe. W formularzu V MKPD nie było punktu "uwagi". Jak wcześniej napisałem wystarczyło wysłać maila, zwłaszcza że jest okres urlopowy. Wystarczyło wysłać maila, zwłaszcza że jechałeś na urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi