anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Skład jury na Karpackim Jarmarku Piwnym: Seweryn Szwyd (Kurier Podkarpacki), Krystyna Grandowaka (Fundacja im. Jerzego Janickiego), Grzegorz Jodłowski (BA), Adrian Weimer (Echo Bieszczad), Zbigniew Sawiński (Wójt Gminy Solina), Jakub Jajkiewicz (Stowarzyszenie Pro Carpathia), Krzysztof Rokosz (Dziennik SuperNowości), Ziemowit Fałat (BA). Do Bractwa należy decyzja, co z taką mieszaną fachowo-konsumencką komisją zrobić. Jeśli wycofali poprzednie wyniki to znaczy że zaakceptowali jury i konkurs zaliczą do PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Sensora do komisji by było profesjonalne jury i kto nam podskoczy Masz coś ciekawego w piwnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Skład jury na Karpackim Jarmarku Piwnym: Seweryn Szwyd (Kurier Podkarpacki), Krystyna Grandowaka (Fundacja im. Jerzego Janickiego), Grzegorz Jodłowski (BA), Adrian Weimer (Echo Bieszczad), Zbigniew Sawiński (Wójt Gminy Solina), Jakub Jajkiewicz (Stowarzyszenie Pro Carpathia), Krzysztof Rokosz (Dziennik SuperNowości), Ziemowit Fałat (BA). Do Bractwa należy decyzja, co z taką mieszaną fachowo-konsumencką komisją zrobić. Mnie się wydawało, że BP właśnie uznało, że zbyt duża część komisji ( przypuszczam, że 75%) nie gwarantuje fachowego składu. Czyli konkurs został uznany za bardziej konsumencki niż fachowy. Bractwo całkiem podobną komisję konsumencką punktowało w Częstochowie, więc dlaczego teraz też miałoby nie punktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Masz coś ciekawego w piwnicy? Coś tam sie znajdzie , tylko musimy tak to zorganizować by nikt nie zdążył przysłać swoich piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 23 grudnia. Żadna paczka nie dojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 SKITOF bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 23 grudnia. Żadna paczka nie dojdzie Dobry pomysł , chcesz " zająć " jakieś miejsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja już pakuję 30 swoich najgorszych piw. Tylko proszę o adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja już pakuję 30 swoich najgorszych piw. Tylko proszę o adres. Niestety lista zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Adres można podać. Jakaś odległa leśniczówka w moich lasach. Nikt nie trafi Anteks, przyjedziesz i się zrobi konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Za chwilę obalimy jeszcze Pomorski i w sumie skończy się tym, że konkursy są beeeeeeee. Idźmy dalej Lista konkursów: 1. I Konkursu o Puchar Piwo.org - Moim zdaniem profesjonalne 2. Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - Pełna profeska 3. I Częstochowski Konkurs Piw Domowych (komisja branżowa) Myślę że wiedza dużo o piwie 4. I Częstochowski Konkurs Piw Domowych (komisja konsumencka) - konsumenckie - może przejdzie 5. Festiwal Piwowarów 2010 - Jestem przekonany że profesjonalne 6. IV Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke - konsumenckie - może przejdzie 7. IV Grodziski Konkurs Piw Domowych - Prawie jak Grodzisz - nie maja papierów na ocenianie ale o Piwie Grodziskim wiedzą wszystko o mogą godzinami o tym mówić !!! 8. II Poznański Konkurs Piw Domowych - moim zdaniem bardzo profesjonalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 SKITOF bez przesady. Tu nie o mnie chodzi. Ja tylko analizuję fakty. A te jak widać są zmienne Po prostu: straszny błąd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 (edytowane) tu potrzebny jest współczynnik "profesjonalności" coś jak w skokach narciarskich /siła wiatru, belka startowa razy numer buta/ nikt nie wie o co chodzi a tłumy dobrze się bawią Edytowane 7 Grudnia 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Adres można podać. Jakaś odległa leśniczówka w moich lasach. Nikt nie trafi Anteks, przyjedziesz i się zrobi konkurs. Dobra pierzemy pierwsze 4 miejsca , a 5 dla Wiktora bo się zgłosił pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Za chwilę obalimy jeszcze Pomorski i w sumie skończy się tym' date=' że konkursy są beeeeeeee.[/quote']Idźmy dalej Lista konkursów: 1. I Konkursu o Puchar Piwo.org - Moim zdaniem profesjonalne 2. Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - Pełna profeska 3. I Częstochowski Konkurs Piw Domowych (komisja branżowa) Myślę że wiedza dużo o piwie 4. I Częstochowski Konkurs Piw Domowych (komisja konsumencka) - konsumenckie - może przejdzie 5. Festiwal Piwowarów 2010 - Jestem przekonany że profesjonalne 6. IV Pomorski Konkurs Piw Domowych im. Sławomira Pahlke - konsumenckie - może przejdzie 7. IV Grodziski Konkurs Piw Domowych - Prawie jak Grodzisz - nie maja papierów na ocenianie ale o Piwie Grodziskim wiedzą wszystko o mogą godzinami o tym mówić !!! 8. II Poznański Konkurs Piw Domowych - moim zdaniem bardzo profesjonalne Bractwo Piwne ma więc dwa wyjścia: - albo zaakceptuje tylko konkursy z komisją fachową (tak jak jest w regulaminie) - albo zaakceptuje wszystkie konkursy włącznie z Karpackim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Adres można podać. Jakaś odległa leśniczówka w moich lasach. Nikt nie trafi Anteks, przyjedziesz i się zrobi konkurs. Mogę się podjąć "degustacji" jak by trzeba było, Jacek, jakiś karpik na zagryche i można zaczynać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Bractwo Piwne ma więc dwa wyjścia: - albo zaakceptuje tylko konkursy z komisją fachową (tak jak jest w regulaminie) - albo zaakceptuje wszystkie konkursy włącznie z Karpackim trzeba jeszcze ustalić co znaczy "komisja fachowa " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mogę się podjąć "degustacji" jak by trzeba było, Jacek, jakiś karpik na zagryche i można zaczynać Jadąc do Jacka mogę Ciebie zabrać ,co byś odwiedził "rodzinę " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dobra pierzemy pierwsze 4 miejsca , a 5 dla Wiktora bo się zgłosił pierwszy No i to mi się podoba. Profesjonalne jury też będzie. Photoshop przecież nie kłamie. Filmik z obrad też się zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Panowie nie przesadzajcie. Trochę umiaru. To nie wątek "NA WESOŁO" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A tak swoja drogą to chyba Ziemek ma nowego laptopa i nie mogą się doprosić wyników, że tak to długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A tak swoja drogą to chyba Ziemek ma nowego laptopa i nie mogą się doprosić wyników, że tak to długo trwa a może jeszcze odpoczywa po oblewaniu GC 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A tak swoja drogą to chyba Ziemek ma nowego laptopa i nie mogą się doprosić wyników, że tak to długo trwa W sierpniu był konkurs , a teraz się przypomniało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 A tak swoja drogą to chyba Ziemek ma nowego laptopa i nie mogą się doprosić wyników' date=' że tak to długo trwa [/quote']a może jeszcze odpoczywa po oblewaniu GC 2010 Ja wszystko rozumiem, ale o tej porze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Bractwo Piwne ma więc dwa wyjścia: - albo zaakceptuje tylko konkursy z komisją fachową (tak jak jest w regulaminie) - albo zaakceptuje wszystkie konkursy włącznie z Karpackim Skitof, przecież admiro (jest w BP) napisał, że wyniki się liczą i tylko czekają na pozostałe 2 miejsca. IMO skoro Dagome nie zdobył w Solinie dwóch czwartych miejsc, to wygrała dori. Koniec pieśni. No ale chodzi też o kolejność pierwszej piątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi