330ml Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Serdecznie witam wszystkich piwowarów. Piwko warzę od 2014 roku, jest tego już 65, najpierw były małe warki 10 lub 15-to litrowe, zależy ile wyszło a teraz tylko dwudziestki. Pierwsze piwo domowe wypiłem od piwowara z Wieliczki i to wystarczyło aby mnie zarazić tym zajęciem. Bo to nie tylko warzenie, ale także wciągające hobby (majsterkowanie, obmyślanie nowych rozwiązań usprawniających proces, nowe pomysły) a wszystko to jest możliwe dzięki Wam. Na Waszym forum i wiki jest kompletna wiedza z której zawsze korzystam, a że jestem emerytem to na brak czasu nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witam Powodzenia w dalszych usprawnieniach i wareczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisQ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Witaj 330 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi