walluk79 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Cześć, właśnie przymierzam się do startu pierwszej produkcji... i zastanawiam się czy bez chłodnicy zanurzeniowej poradzę sobie z Amerykańską Pszenicą....? A może ktoś z KRK mógłby pomóc i poratować -wypożyczyć....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 poradzisz sobie. Na FB jest grupa Krakowscy Piwowarzy Domowi, napisz tam - dodaj z której części Krakowa jesteś - może za płotem masz piwowara domowego. Taki człowiek nawet z doświadczeniem zaledwie kilku warek potrafi bardzo pomóc na początku przygody z warzeniem piwa w domu. Dodatkowo zapraszam cię na comiesięczne spotkania O Piwie Przy Piwie. No i oczywiście zachęcam do wstąpienia do PSPD WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob7320 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 3 godziny temu, walluk79 napisał: Cześć, właśnie przymierzam się do startu pierwszej produkcji... i zastanawiam się czy bez chłodnicy zanurzeniowej poradzę sobie z Amerykańską Pszenicą....? A może ktoś z KRK mógłby pomóc i poratować -wypożyczyć....? Jak w KRK nie znajdziesz przyjedź to TAR to Ci pożyczę ☺️. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walluk79 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Hmm dziękuję za propozycje i pomoc. Dołączyłem do na grupy Facebooku. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się