pawcio Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Hej, pomyślałem, że wypada się przywitać z forumową ekipą. Kilka słów o mnie. Pierwszą warkę chciałem uwarzyć już dwa lata temu, ale dopiero teraz się udało. Za mną warzenie z brewkita Black Rock Pale Ale, teraz już leci do mnie zestaw z BA z ekstraktów, natomiast trzecia warka będzie już z zacieraniem Życzcie mi powodzenia. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Witaj! I pisz jak będziesz miał wątpliwości. Zawsze ktoś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Zdecydowanie będę. No i grono warszawskich piwowarów domowych powiększa się o moją skromną osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwosz86 Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 21 godzin temu, pawcio napisał: Pierwszą warkę chciałem uwarzyć już dwa lata temu, ale dopiero teraz się udało. Kurde, długo się do tego zabierałeś Powodzenia, czytaj dużo forum, Wiki, kop w "Piaskownicy..." ile się da i na pewno wszystko będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi