daniello256 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 WItam jak pisałem w poprzednim temacie prosze o ocenę receptury portera bałtyckiego tutaj zostanie wykorzystana świeża gęstwa po porterze gryczanym (11,5BLg). Poniżej wklejam recepturę ułożoną przy pomocy brewness. schemat zacierania 68oC-->60' 72oC-->20' wysładzanie do ok 20-23 litrów brzeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasek Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 57 minut temu, daniello256 napisał: WItam jak pisałem w poprzednim temacie prosze o ocenę receptury portera bałtyckiego tutaj zostanie wykorzystana świeża gęstwa po porterze gryczanym (11,5BLg). Poniżej wklejam recepturę ułożoną przy pomocy brewness. schemat zacierania 68oC-->60' 72oC-->20' wysładzanie do ok 20-23 litrów brzeczki. Kilogram karmelu 600 to grube przegiecie. Chyba ze lubisz ekstremalnie ulepkowate piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello256 Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 1 minutę temu, Lasek napisał: Kilogram karmelu 600 to grube przegiecie. połowa tego czy jeszcze mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się