josephson Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Cześć czy w warniku z uszkodzoną emailia można podgrzewać wodę do wysładzania? Wiem że gotować brzeczki w takim garze nie można, czy tak samo jest z wodą do wysładzania? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paveu2 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Duże to odprysniecie? Wrzuć zdjęcie może. Ja gotowałem w poobijanym garnku i nic złego do piwa to nie wnosiło. W sensie ja nic złego nie wyczułem. josephson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephson Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Wg mnie niewielki odprysk. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Godzinę temu, josephson napisał: Wg mnie niewielki odprysk. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Pikuś. Nie zawracaj.sobie tym głowy. josephson 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephson Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Dzięki za odzew Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi