brtq Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Hej, moje piwo z brewkitu leży już na cichej fermentacji z dobry miesiąc jak nie lepiej bo trochę nie miałem czasu się tym zająć i mam pytanie czy nie jest to czasem aby za długo? Na opakowaniu oczywiście było napisane żeby po tygodniu burzliwej zlewac do butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurt Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Jak nie otwierałeś wieka to nie powinno nic złego się stać. Butelkuj szybko i spożywaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zdecydowanie lepiej miesiąc niż tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Dla Mnie takie minimum dla piwa do 12-13°Blg to 10dni burzliwej i 10 dni cichej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ja takie standardowe warki fermentuję 3 tygodnie (wszystko w jednym wiadrze: cisza przed burzą czyli przedburzliwa, burzliwa, poburzliwa, pre-cicha, cicha, pocicha, cicha ostateczna, cold crash) ? garot i Lasek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się