anteks Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 47 minut temu, Juniorek napisał: Artur zawsze sie wywiązuje z organizacji słodów, wiec myśle ze tu nie jest jego wina. Dla przykładu na warmińskim konkursie słyszałem ze słody były praktycznie odrazu Ja nie twierdzę że to wina Artura, ale może popchnie tę sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamot1 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Cześć Wszystkim, chciałbym wyjaśnić kilka słów na temat tego opóźnienia. Przede wszystkim wybaczcie, ale nie śledzę forów internetowych, bo po prostu nie mam na to czasu. Dostałem info od 2 osób, że piszecie o mnie i o zaległych słodach z VM. Tak jest/było opóźnienie za co serdecznie przepraszam. W momencie gdy podjąłem pracę w firmie Viking Malt (wrzesień 2019) nie znałem jeszcze tego tematu. Jak to z nową pracą potrzebowałem trochę czasu na wdrożenie się i dowiedziałem się, że są problemy z realizacją zaległych nagród. W sumie, to jako prezes PSPD wiedziałem, że VM wspiera wszystkie nasze konkursy piw domowych, ale nie wiedziałem nic o współpracy z Bractwem Piwnym w tym zakresie. Dopiero na początku/połowa października dostałem maila od Zbyszka Kabzińskiego, że są słody do zrealizowania. Przy okazji wyszła sprawa, że musimy zmienić dostawcę naszych słodów w ramach realizacji nagród konkursowych (my jako VM nie mamy możliwości dosyłania do Was słodów indywidualnie) i rozpocząłem rozmowy z Marxam Brewing. Ustalenie wszystkich warunków trochę trwało i zbiegło się z końcówką roku, długą przerwą świąteczną itd. W sumie, to już w listopadzie informowałem Zbyszka, że będzie opóźnienie, więc jest mi przykro, że nie dostaliście info wcześniej. Obecnie sprawa już jest dograna w całości - dopiero w zeszłym tygodniu dostałem od Zbyszka Kabzińskiego (organizator konkursu) pełną listę zwycięzców, którą przesłałem do Marxamu w piątek. Marxam na dniach będzie się z Wami kontaktował i dosyłał nasze słody. Obecnie sprawa z mojej strony jest dograna w całości i mam nadzieję, że nie będzie już więcej opóźnień w realizacji nagród za konkursy piw domowych. p.s. W razie czego piszcie/dzwońcie do mnie bezpośrednio, bo ja naprawdę nie śledzę wątków na forach internetowych i nie jestem odpowiedzialny za konkursy. Moja rola polega tylko na przekazaniu i zatwierdzeniu listy zwycięzców jaką dostaję od organizatora. Warunki realizacji nagród są już w pełni dograne. Veniek, Orzech1988, LiwkoLiwko i 2 innych 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Słod dojechał. Nawet w rozmowie z Panem z marxam niebyło by problemu gdybym chciał wziąć inny niź ten który wybrałem wcześniej. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez ireneuszj69 Orzech1988 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstoi Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 U mnie własnie dziś Żona odebrała. Dodam tylko że kilka dorbnych rzeczy dobrałem i poszło to jedną darmową paczką. + dla Marxam Orzech1988, Marxam Brewing i LiwkoLiwko 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veniek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dostaliście jakiekolwiek info dot. realizacji zamówienia słodu? W moim przypadku niestety nadal cisza a za chwilę wyjeżdżam na dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz76 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Tak, dostałem maila z Marxam"Witamy serdecznie,gratulujemy zajęcia I miejsca w X Częstochowskim KPD!Zgodnie z informacjami przekazanymi przez jednego ze sponsorów - Viking Malt - kontaktujemy się w sprawie wysyłki zdobytej przez Pana nagrody. Ponieważ częścią wygranej jest wysyłka słodu na koszt sponsora, proponujemy skorzystanie z darmowej dostawy i złożenie zamówienia na produkty z naszej oferty. Jeśli jest Pan zainteresowany takim rozwiązaniem, prosimy o złożenie zamówienia przez nasz sklep. Aby połączyć zamówienie z przysługującą nagrodą, po dodaniu wszystkich produktów do koszyka, prosimy o:- zaznaczenie w polu "Dostawa" opcji "Odbiór osobisty w siedzibie firmy",- wpisanie w komentarzu do zamówienia adresu dostawy,- wpisanie w komentarzu do zamówienia informacji o połączeniu wysyłki towaru z wysyłką słodu.Jeśli chciałby Pan otrzymać jedynie wygrany słód, prosimy o przesłanie poniższych informacji:- adres wysyłki,- kontaktowy numer telefonu,Raz jeszcze gratulujemy i czekamy na odpowiedź.PS. Jeśli jest Pan członkiem PSPD, a nie zgłaszał się do nas wcześniej w sprawie przypisania rabatu, zapraszamy do zapoznania się z tymi informacjami. Członkom Stowarzyszenia przysługuje rabat -10% na wszystkie nieprzecenione produkty z naszej oferty. -- Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Marxam" Może zgłoś się bezpośrednio do Marxam, powinieneś być u nich na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ireneuszj69 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Juź od tygodnia słód jest na strychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marxam Brewing Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 56 minut temu, Veniek napisał: Dostaliście jakiekolwiek info dot. realizacji zamówienia słodu? W moim przypadku niestety nadal cisza a za chwilę wyjeżdżam na dwa tygodnie. @Veniek odezwij się, proszę, na priv, @ (sklep@marxam.pl) albo przez FB. Sprawdzimy co się stało że nie dostałeś wiadomości jak zrealizować dostawę nagrody. Do każdego wysyłaliśmy indywidualną wiadomość, ale może np. wkradła się jakaś literówka do adresu mailowego! Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi