Robert87 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Oxi?Wysłane z mojego Nokia 5.1 Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Tabletki do zmywarki? Robert87 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 5 godzin temu, bielok napisał: Tabletki do zmywarki? Myje w ten sposób schładzarkę, rozpuszczam w kegu tabletke i przepuszczam przez schładzarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Tkaczu czyli masz w kazdej rurce po 5 otworow 2mm srednicy? To daje 40 otworow na caly uklad, ja zrobilem myjke na 20 butelek, i w kazdej dyszy tylko jeden otwor, wiec chyba bede mogl uzyc rowniez pomoy z pralki, bo myslalem nad pompa od CO, patent z grzalka od czajnika tez dobry, znaczy trzeba sie wybrac do skupu zlomu Glownym skladnikiem tabletek do zmywarki jest nadweglan sodu, plus inne srodki powierzchniowo czynne, tak ze dosc dobry srodek, odlarza i myje, ten sposob z myciem chlodziarki dobry, sam korzystam z innego sposoby, na kran nakladam wezyk silikonowy i puszczam pompe w obieg, myje wtedy wiecej rzeczy na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkaczu Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Robiłem też boczne otwory bo jeden od góry nie gwarantuje dokładnego mycia ścianek butelki lekki przechył butelki sprawia ,że polowa butelki jest sucha i trzeba je obracać w trakcie cyklu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi