BROWAR KWARTA Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Czy wiadomo kiedy można spodziewać się metryczek finałowych i czy będą w systemie czy rozesłane mailowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmuss Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam! Czy były wysyłane metryczki? Chodzi mi konkretnie o metryczkę eliminacyjną w kategorii Vienna Lager i finałową w kategorii Belgian Blond. Ja do tej pory nic nie otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Przekazałem sprawę do sędziów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Metryczki powinny dotrzeć, dzisiaj lub jutro. Było małe zacięcie, ale jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Withereggie Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 W dniu 27.08.2019 o 22:50, wena napisał: Metryczki powinny dotrzeć, dzisiaj lub jutro. Było małe zacięcie, ale jest dobrze. Jest Baaaaaaaaadzo dobrze! A z wtorku zrobiła się sobota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furmuss Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Ja finałowa za blonda rzeczywiście dostałem jeszcze tego samego dnia. Ale eliminacyjnej z lagera wiedeńskiego do tej pory nie mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krfk Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Cześć! Przepraszam bardzo wszystkich piwowarów za opóźnienie w wysyłce metryczek eliminacyjnych i finałowych z Blonda. Niestety w okresie wakacyjnym przyjąłem zbyt wiele obowiązków we wszystkich sferach życia, stąd takie problemy. Jeszcze raz przepraszam, jeśli któregoś z piwowarów przeoczyłem przy wysyłce to proszę o kontakt na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskkar Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Prośba. Czy Organizator może podać przed zimą style, które będą walczyć w konkursie w 2020? Przynajmniej dolniaki, aby zaplanować warzenie i stanąć w szranki w tak zacnym konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi